hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 عنوان لاغری تو یک ماه 209 بازدید | 31 پست سلامبه نظرتون میشه تو یک ماه ۱۰کیلو لاغر شد با رژیمو ورزش با تردمیل وقته این که برم باشگاه ندارم میشه تو یک ماه ۱۰ کیلو کم کرد راهکاری دارید؟؟؟؟؟ امروز | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golchai عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2373 استانداردش ۴ کیلو هست در ماه .دکتر تغذیم میگفت ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 استانداردش ۴ کیلو هست در ماه .دکتر تغذیم میگفت اخه من ی جورم که دو روز کم غذا میخورم و شیرینی اینا نمیخورم ۲کیلو کم میکنم ولی اعتیاد دارم به شیرینی
hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 بشم پوستت نابود و شل میشه کم کم کنی بهتره تهش پنج بنظرم اخه من اینجوریم که دو سه روز شیرینی و غذا کن میخورم ۲کیلو کم میکنم
golchai عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2373 اخه من ی جورم که دو روز کم غذا میخورم و شیرینی اینا نمیخورم ۲کیلو کم میکنم ولی اعتیاد دارم به شیرینی اها اون اره میشه دیگه پس بدنتون جواب میده ولی دکترم میگفت اون جور وزن کم کردنا از آب بدن کم میکنه ن چربی ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 اها اون اره میشه دیگه پس بدنتون جواب میده ولی دکترم میگفت اون جور وزن کم کردنا از آب بدن کم میکنه ن ... اخه من خیلی الکی الکی وزن اضافه میکنم بیشتر ی وعده غذا میخورم مشکلم فقط شیرینی همین که اونم اونجوری نیست که خیلی بخورم که چاقم بکنه
golchai عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2373 اخه من خیلی الکی الکی وزن اضافه میکنم بیشتر ی وعده غذا میخورم مشکلم فقط شیرینی همین که اونم اونجوری ... وای منم مس شمام کلافه شدم بخدا .هی باید رژیم باشم چ وضعیه .... ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 وای منم مس شمام کلافه شدم بخدا .هی باید رژیم باشم چ وضعیه .... یکم برنج میخورم ۱ کیلو اضافه میکنم😂
golchai عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2373 یکم برنج میخورم ۱ کیلو اضافه میکنم😂 دست رو دلم نزار ۱۵ کیلو وزن کم کردم برگشت ... ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
florinaaaa عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 4419 زیاد یهویی کم نکن داغون میشی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
hooriaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 112 دست رو دلم نزار ۱۵ کیلو وزن کم کردم برگشت ... این واقعا سخته منم پارسال خیلی لاغر تر بودم امسال ۱۰ کیلو وزن اضافه کردم تازه امسال خیلی از پارسال کمتر میخورم
nika_007773 عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 11816 استانداردش ۴ کیلو هست در ماه .دکتر تغذیم میگفت پروفت>>> وفاداری یه هدیه گرون قیمته اونو از آدمای ارزون قیمت انتظار نداشته باش🫀👑
aftab_abi عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 1270 بعیده که بشه اگر هم بشه اصولی نیست عزیزم.علاوه بر پوست و…به شدت روی کبدت فشار میاری با همچین شوکی.کاهش وزن اصولی۴-۲کیلو در هر ماه هست.
golchai عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2373 این واقعا سخته منم پارسال خیلی لاغر تر بودم امسال ۱۰ کیلو وزن اضافه کردم تازه امسال خیلی از پارسال ک ... چاره ای نیست خواهر باید دائم الرژیم باشیم ... ❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️