2777
2789

حدود دو ماه اینا باهاشون قطع ارتباط بپود همسرم 

چه زندگی خوبی داشتیم این مدت

چندروز پیش انگار اشتی کردن شاید دو روز

خلاصه کارمون امروز ب طلاق کشیده

شوهرمم عقده ماشین شاسی حالا هرچی داره

خواهرش گفته۲۰۰ملیون میدم بهت قرض ۶ماهه که بیای طرف ما!!

میتونم ده برابر این پولو ب شوهرم بدم

ولی خب

ریدم به این شوهر که اینجوری……..

مهریه ندارم و پولی نمیخامم  راهنمایی کنید میخام عذابش بدم جدا بشیم چ راهی برم

خب سر چی؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بره پیش ابجیش ک چی بشه ...برینه دهنش ذوق کنن ...ی خواهرشوهر جیگرسوختشو خودم دارم اسی تازه برامن ۳تان یکی از یکی حرومزاده تر

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا۵تان ۳ تا حرومی دوتاشم بد نیستن خوبم نیستن

من ارزوی شبو روزم طلاقه ولی اسم طلاقو میارم خانوادم عزا میگیرن زود مریض میشن بیچارها

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
من ارزوی شبو روزم طلاقه ولی اسم طلاقو میارم خانوادم عزا میگیرن زود مریض میشن بیچارها

منم بخاطر اونا موندم تا الان ولب خب دوماه بود بااونا قهربود انقد خوش بووودیمممم بخدا دعوا نداشتیم همین ک دعوت کردیم فهمیدم بوی اونا میاد و خودش بهم کفت اره بهم ۲۰۰میخان بدن

منم بخاطر اونا موندم تا الان ولب خب دوماه بود بااونا قهربود انقد خوش بووودیمممم بخدا دعوا نداشتیم هم ...

چقققققققققد مثل همیمم شوهرمنم قهر بودنی میشه فرشته ولی پای اونا وسط باشه میشه سگ الان ابجیش ۳روزه از شهرستان اونده این کثافت نمک نشناس بامن الکی قهر کرده ابجیشم بیاد خونمون قراره برینه بمن اونا ذوق کنن 

منم بخاطر اونا موندم تا الان ولب خب دوماه بود بااونا قهربود انقد خوش بووودیمممم بخدا دعوا نداشتیم هم ...

عزیزم 

به خاطر خواهر شوهررو ..  طلاق نگیر 

که اگر بگیری تیرشون به هدف می خوره 

سوار ماشین جدید شوو

کیف کن کنار همسرت 

روش هایی که چجوری باید همسرت رو بگیری تو دستت رو یاد بگیر 

با طلاق فقط صورت مسئله رو پاک می کنی .

برو سوار شو. ،باهاش مدام برید مسافرت و دور دور ..‌ 

اصلا هم در مورد بدهی ۲۰۰ باهاش حرف نزن و برنامه نریر برای پس دادن . سر همین دعواشون میشه شک نکن !،

چون تووبدهکار نیستی که !!! 

اصلا جدا نشو  برو حالشو ببرررررر 

یاد بگیر رررر 

بگو بالاخره خانوادت هستن و بایددحمایتت کن عزیزم . 

البته بدون نیش و کنایه حرف بزن . و کوتاه 

اینا۵تان ۳ تا حرومی دوتاشم بد نیستن خوبم نیستن

سلام منم با نظر دوستمون .ترانه خوشبختی..............موافقم.......چرا تو حرص بخووری؟.........وقتی نمیخوای طلاق بگیری با جهت آب همسو شنا کن.............بزار پول بده ماشین سوار شو کیف کن........پولای خودتم خرج خودت کن.............از این فرصتا به نفع خودت استفاده کن.....مطین باش خواهرشوهرت ببینه تو به هیچ جات نگرفتی کم کم کنار میکشه.............فقط به همسرت غر نزن...تیکه ننداز............با شاسی بلند کیف کن

مامان ترنم سابق......عضویت 1387