پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه روز اولته سریع برو دکتر دارو بگیر هرچی زودتر دارو بخوری زودترم خوب میشی دارو ها رو به موقع خودش بخور به علاوه نوشیدنی های خنک و آب میوه زیاد مواد غذایی ک سنگین هستن رو نخور فعلا و بیشتر میوه و آبمیوه اینا بخور کمپوت هم خوبه، اصلا اصلا به دونه ها دست نزن و سعی نکن ی ذره بخارونیش چون ی لحظه خاروندنه اما بعدش ی عمر پشیمونیه چون ردش میمونه کرم مخصوص هم داره بزن
با لایک و ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات. نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاهنفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد
خواهشا نرو عروسی اونجا کلی بچه هست درگیر میشند موقع مدرسه هاشون هست۱۵ روز امکان سرایت هست
خیلی خیلی واگیر داره دوسال پیش رفتیم عروسی یا خواهری با دوتا بچش داشته بچه اش کوچولو بود شب اینقدر تب کرد گریه می کرد تمام بدنش دون شده بود از بس حالش خراب شد نصف شب بیمارستان رفتن خلاصه ما تو عمر مون نه آبله دیده بودیم نه درست و حسابی می دونستم چی است. البته نزدیک بچه هام نشدم که بغل کنم و اینا از بس واگیر دار بوده. یعنی نمی دونم ده نفر یا بیشتر چهار روز بعد همه گرفتیم یک حال و روز شدیم از مرگ شدیم بچه های کوچیک مون بخدا قسم روی بدنش یک جای خالی نمونده بود پر از جوش و سوختگی مانند و تب های خیلی وحشتناک