2777
2789
عنوان

خانوما صورت دخترم با شیشه بریده بیایید عکس شو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عسل بزن عسل طبیعی

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

۰۰ظا۷را خودت دوست نداری صورتش بخیه بخوره بخیه بزنه بعد میری لیزر جاش می‌رهولی بخیه واجبه تا عفونت نک ...

شما تجربشو داشتی؟ با لیزر میره قشنگ؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دکتر میبرمیعنی بدون بخیه خوب نمیشع

عزیزم زخم پایینی به نظر عمیق میاد اما دقیق نمیشه گفت باید ببرید حتما بیمارستان ... ممکنه حتی عفونت کنه !!!!

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
۱سال ۸ ماهشهاصلا متوجه حرف من نمیشهفقط گریه میکنه 😓

آی عزیزم همسن دخترمنه

براش از همون چسبای بخیه بگیر انشالله که جاش نمیمونه بچه ست تا بزرگ شه پوستش کشیده میشه معلوم نمیشه نگران نباش

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الهی بگردم من 🫠

بغلش کن باهاش یواش یواش حرفای خوب بزن آروم شد زخم رو تمیز کن ببند صبح هم ببرش دکتر

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ریختم خونش که بند اومدبا بدبختی شستم زخم روآلام اینجوری بازههمه ی ترسم پس دادن گوشت اضافه س😭

اگر بخیه بره بزنه جاش میمونه،اگر مومنایی دارید نرم بکوب بزن روش،خیالت تخت جاش اصلا نمیمونه