2777
2789
عنوان

خانوما صورت دخترم با شیشه بریده بیایید عکس شو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 70 پست

اگه تهرانی همین الان ببر بیمارستان فاطمه زهرا  ان شاء الله که خیلی زود خوب میشه 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شستی نباید میشستی،باید پودر چای میریختی،بعد خوابش میکردی

خوب کرده شسته اتفاقا چون ببره بیمارستان ببینن کثیفه با اب سرم میشورن بچه اذیت میشه

اسی حتما حتما فردا ببرش بخیه بزنن ..چون شکافته شده اگه بخیه نخوره کم کم گوشت پرمیکنه و ردش میمونه ..ببر بخیه زیبایی بزنن..نگرانم نباش بچه ست میدونن چیکار کنن .نهایتا مجبوری سرشو محکم توبغلت نگه داری ولی حتما ببر

اوخ اوخ اوخ عزیزم این بخیه لازمه گوشت اضافه میاره بخیشم باید در حد زیبایی بزنه حتما ببر دکتر بچه گنا ...

😭😭😭توروخدا جدی میگی گوش اضافه میاره

آخه هرکاری میکنم نمیزاره حتی کرم بزنم

خوب کرده شسته اتفاقا چون ببره بیمارستان ببینن کثیفه با اب سرم میشورن بچه اذیت میشهاسی حتما حتما فردا ...

رد بخیه بهش اضافه نمیشه

امیدم بع لیزره

میگم شاید بزرگتر شد با لیزر برع

نمیره ردش

رد بخیه بهش اضافه نمیشهامیدم بع لیزرهمیگم شاید بزرگتر شد با لیزر برعنمیره ردش

بخیه زیبایی فک نکنم ردش بمونه بمونه هم صد درصد از رد این زخما کمتره ..اینو فک کن همینجوری کم کم گوشت پرمیشه بعد دقیقا همین رد برشا سفید میمونه رو صورتش

خوب کرده شسته اتفاقا چون ببره بیمارستان ببینن کثیفه با اب سرم میشورن بچه اذیت میشهاسی حتما حتما فردا ...

امشب که دکتر نمیخاد ببره،چای می‌ریخت تا صبح خونش بند می اومد صبح می‌شست بعد میبرد،

😭😭😭توروخدا جدی میگی گوش اضافه میارهآخه هرکاری میکنم نمیزاره حتی کرم بزنم

نمیزاره یعنی چی 

بچه مگ‌میدونه حالیش نمیشه ک 

بزرگ‌میشه میگ عرضه نداشتی ی دکتر منو ببری 

الان ببری بخیه بزنن کرم اینا هم میگیری پوستش باز میشه رشد میکنه جاش هم نمیمونه ولی گوشت اضافه بیاره خیلی ضایس کنار لب بچه