2777
2789

پدرم کلی بدهی بالا آورده و با فکر اینکه کاری راه بندازه خونشون رو فروخت اما الان تا خرخره زیر قرضه پولش رو بردن و از ایران رفتن البته ن فقط پول این پول چن نفرو ک حالا بماند چجوری 

چکاش همش برگشت زده شده ماشینش رو فروخته اما الان نزدیک ۱ میلیارد دیگه چک داره و مامانم داره سکته میکنه خواهشا دعا کنین برامون امیدمون فقط به خداس و متاسفانه مام تا جایی که بود کمک کردیم و الان چیزی نمونده برا کمک 😭😭از درون آنیش گرفتم بدنم داغه قلبم انگار تو آتیشه نمیدونم چیکار کنم وام برداشته نتونسته بده و بعد پول بهره ای و ....و..... برا شستن بدهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰ تا ایه الکرسی تو بالکن خونتون بخون همش یجا بینش با کسی حرف نزن این دستور سرچ کن پیدا کن بخون یه دستورم هست رسیدن پول غیبی از یجا که فکرش نمیکنی یجوری بهت پول میرسه سرچ کن پیدا کن

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
فردا چله امالبنین پایین تاپیک پر بازدید میخوام شرکت کتم هزار تا صلوات بفرستم برا تو هم دعا میکنم مشک ...

میشه برای منم دعا کنی عزیزم :) مشکلم رو توی شخصی بهت بگم ؟ خیلی کمک میکنی منم خیلی دارم دعا میکنم انشالله دعات هزار برابر به خودت برمیگرده