2777
2789
عنوان

خانوما صورت دخترم با شیشه بریده بیایید عکس شو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 70 پست
امشب که دکتر نمیخاد ببره،چای می‌ریخت تا صبح خونش بند می اومد صبح می‌شست بعد میبرد،

من پسرم گوشش سوراخ شد ..زردچوبه ریختم خون بند اومد ..۲۰ دقیقه بعد بردمش بیمارستان چنان با گاز و اب سرم میکشیدن رو گوشش بچم هلاک کرد خودشو از شدت گریه..براهمین میگم ..خشک بشه میچسبه پاک شدنش به سختی و بچه اذیت میشه 

گلم هیچ وقت موقع دویدن یا پریدن نزار دستش اشیای شکستنی باشه یا چیزای خوردنی بخوره هیچ وقت 

چیزای خوردنیم خیلی خطرناک  هستن میپره گلو...

الانم دیگه ناراحت نباش فقط مراقبت کن ببر دکتر الان ما از عکس نمیتونیم سطح شو ببینیم شاید کم باشه با پماد چسب خب میشه اگه زیاد حتما حتما بخیه میزنن

اینم بگم ببر بیمارستان کودکان خودشون میدونن چیکار کنن اگه تهران هستی ببر بیمارستان طب کودکان اگه اضطراری باشه زنگ میزنن دکتر پوست لیزری میکنه

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر بخیه بره بزنه جاش میمونه،اگر مومنایی دارید نرم بکوب بزن روش،خیالت تخت جاش اصلا نمیمونه

ببخشید مومنایی چیه؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
با لیوان میدویید افتاد روی لیوان

یا خدا خوبه تو چشمش نخورده باید بخیه بشه ببرش دکتر

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
سلامعزیزم چکار کردی ؟بخیه زدین ؟

سلام گلم 

ممنونم گه احوال گیر شدید

نه عزیزم براش یه پماد گرفتیم وقتی زدم شب تا صب خوابید دیدم بریدگی جمع شده 

از چند نفر که این اتفاق افتاده پرسیدم گفتن اگه خوب میشه بخیه نزنید چون باز جای بخیه شم اضافه میشه به رد بریدگی

بعدش یا میبرم لیزر یا که دکتر پوست پماد بده ردش برع

سلام گلم ممنونم گه احوال گیر شدیدنه عزیزم براش یه پماد گرفتیم وقتی زدم شب تا صب خوابید دیدم بریدگی ج ...

خب خداروشکر که کار به بخیه نرسید

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
همین پماد های معمولیه عزیزم تتراسایکلین چون ضد عفونت و قارچه باعث شد زخمش جمع بشه

ممنون 🦋

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻