2777
2789
عنوان

موهام که خودم چتری کوتاه کردم😐 ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بیچاره که رفتم ارایشگاه مدل نشون دادم و در ناباوری کامل منو شبیه ایرانوس (یا یه اسمی شبیه این که ...

😁🤣🤣موجبات خنده و شادی مردم فراهم کردی 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

این مدلو میخوام بزنم که اتفاقا بنظرم برا مو های موج دار خوبه..که متاسفانه موهای من لخته

قشنگه 😍با یه اتو مو بهش حالت بدی مت همین میشه

عروسی داییم بود من ۸سالم بود ابجیم ۶سال همه مشغول خود اراییی منم ابجیمو برداشتم بردم تو اتاق که ارای ...

😂 گناه داشت طفلی

قشنگه 😍با یه اتو مو بهش حالت بدی مت همین میشه

اره 

امیدوارم تو ذوقم نخوره و پشیمون نشم فقط

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خواهر خنگم با شوهرش اومده بودن خونه مون و اونقدر خندیدن به من که گوزیدن😂😂😂😂

😱😱 کارمااا🤣

من خیلی زیاد جلو موهامو خودم کوتاه کردم ولی موهای تو رو دیدم مال خودم خرابکاری حساب نمیشه😂😂

عب نداره تجربه شد🤣

این مدلو میخوام بزنم که اتفاقا بنظرم برا مو های موج دار خوبه..که متاسفانه موهای من لخته

من اومدم همین مدل بزنم تو یه تصمیم کاملا یهویی حالا خیلی هم بد نشدا ولی شوهرم همش میخندید میگفت مو بزی شدی😂😂😂😂

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
من اومدم همین مدل بزنم تو یه تصمیم کاملا یهویی حالا خیلی هم بد نشدا ولی شوهرم همش میخندید میگفت مو ب ...

وای نگو تورخدا🤣موهای من خودشون اینقد سیخ وای میسن شکل موی بزو دارن 

استرس ندههه

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: