2777
2789

الان دیگه کم کم تاپیک های تعبیر خواب شروع میشه 😂میخوابن دیگه اول صبح هرچی دیدن میان میگن 😂

بی بی چکی ها هم میان که اینا واقعا دل نگرانن....خدا ان شاالله به هرکی میخواد بده 🙏

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب سوپ درست میکنم تو هوای سرد میچسبه

یه کاسه برای جن بزار کنار 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

الان اکثرا زیر پتوییم تازه من منتظرم شوهرم بره سرکار بخوابم با این که درس دارم ولی میگم خواب صبح نمیشه سر درد میشم نخوایم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
امشب سوپ درست میکنم تو هوای سرد میچسبه

ببخشید اشتباه تایپی شد نمیشه ویرایش کنم 

گفتم برای من😂😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چرا

اشتباه تایپی شد😅🤣🤣🤣

حرف اول اسمش ایلیاجووونی هست😂😂😂😂

عههههه😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
الان دیگه کم کم تاپیک های تعبیر خواب شروع میشه 😂میخوابن دیگه اول صبح هرچی دیدن میان میگن 😂بی بی چک ...

🤣🤣😝😝😝👌🏻

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یه کاسه برای جن بزار کنار

یکی دیگه دنبال جن میگشت ، این چرا سوپش رو بده 😂😂😂