2777
2789
عنوان

موهام که خودم چتری کوتاه کردم😐 ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 72 پست
وای نگو تورخدا🤣موهای من خودشون اینقد سیخ وای میسن شکل موی بزو دارن استرس ندههه

من خودم کوتاه کردم یهو پاشدم دست ب قیچی شدم😂😂بخدا شوهرم انقد بهم میخندید ک حالا من جلو موهام لخته 😅

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
من خودم کوتاه کردم یهو پاشدم دست ب قیچی شدم😂😂بخدا شوهرم انقد بهم میخندید ک حالا من جلو موهام لخته ...

🤣🤣ماشالا خانم هنرمند 

نه بابا من میترسم خودم کوتاه کنم

همیطورم در اومد؟

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣ماشالا خانم هنرمند نه بابا من میترسم خودم کوتاه کنمهمیطورم در اومد؟

😂😂دفعه هزارممه ...من همه تصمیمام یهوییع😂😂😂الان خیلی بهتر شده ولی اولاش افتضاح بود با گیره جمعش میکردم هیچ جا بند نمیشد

😂😂دفعه هزارممه ...من همه تصمیمام یهوییع😂😂😂الان خیلی بهتر شده ولی اولاش افتضاح بود با گیره جمعش ...

وای خوشبحالت چه ریلکسی🥲😂

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
🤣🤣🤣دیگه عادی شده ولی شوهرم بعد ۴سال هنوز با کارای من شوکه میشه عادت نکرده😂

خب چند بار این مدلو تمرین کن توروخدا 

من پاشم بیام پیش تو بزنم😂دیگه میدونم کار کشته ای تو این زمین۶

خب چند بار این مدلو تمرین کن توروخدا من پاشم بیام پیش تو بزنم😂دیگه میدونم کار کشته ای تو این زمین۶

😂😂😂ببین من هر مدل مویی ببینم خوشم بیاد روموهام امتحان میکنم البته فقط مدل جلو مو ب موهام جرات ندارم دست بزنم شوهرم پوستمو میکنه ب قد موهام حساسه😂😂😂😂اره حرفه ای شدم هررمدل جلو مو ک فکر کنی زدم😂

😂😂😂ببین من هر مدل مویی ببینم خوشم بیاد روموهام امتحان میکنم البته فقط مدل جلو مو ب موهام جرات ندا ...

جدی

ولی خب واقعا خوبه این..دیگه خم تنوع هست هم میفهمی چی بهت میاد 

من هیچوقت موهامو درست حسابی مدل خاصی کوتاه نکردم ‌...حالا یبار نری یهویی پشت موهاتم کوتاه کنی شوهرت بکشتت😂

منم رشد موهام کمه پشت موهامو نمیتونم بزنم🥲

جدیولی خب واقعا خوبه این..دیگه خم تنوع هست هم میفهمی چی بهت میاد من هیچوقت موهامو درست حسابی مدل خاص ...

اره براتنوع خوبه البته کلا تو هرکاری براخودم حرفه ای شدم ولی برا کس دیگه نمیتونم راه دستم نیست خراب میکنم🤣..من نمیتونم باید همش تنوع بدم..ن بابا دار میزنه 🤣🤣خودش هرماه یه کم از موهام کوتاه میکنه بخاطر موخوره نمیذاره برم ارایشگاه میگه زیاد کوتاه میکنی😐..رشد موهای منم کمه البته اهمیت نمیدم من...تو شامپوت نمک بزن رشد مو بیشتر میشه

اره براتنوع خوبه البته کلا تو هرکاری براخودم حرفه ای شدم ولی برا کس دیگه نمیتونم راه دستم نیست خراب ...

عی خدا🥺خب اره توروخدا کوتاه نکنی..یبار لجی چیزیم نکنی

خوبه ارایشگرارو میشناسه موهارو میری نوک گیری کنی از ته میزنن😕

همینکه برا خودت همه کار بلدی عالیه دیگه

عی خدا🥺خب اره توروخدا کوتاه نکنی..یبار لجی چیزیم نکنیخوبه ارایشگرارو میشناسه موهارو میری نوک گیری ک ...

ن خودمم موی بلند دوس دارم دلم نمیاد کوتاه کنم ...یبار جلو موهامو مثلا دادم ارایشگر کوتاه کنه گندزد ..اره واسه خودم همه کار میتونم بکنم

ن خودمم موی بلند دوس دارم دلم نمیاد کوتاه کنم ...یبار جلو موهامو مثلا دادم ارایشگر کوتاه کنه گندزد . ...

اوهوم بلندم قشنگه 

خیلیم عالی