2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برم پیش روان پزشک 😭سخت ترین تصمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 58 پست
راس میگی؟ جلسه ای ۸۰۰ تومن ولی واقعا گفتم به جا پس انداز برم روحیم خراب شد همین جوری عمرم رفت

اکثرا بیسوادن و چند جلسه اول فقط گوش میدن و کلی پول میگرن برا سی چهل دقیقه .روانپزشک کمکتون میکنه با دارو

کاربر آقا

شما اول برو روانشناس اگه لازم باشه ارجاعت میده به روانپزشک که دارو درمانی هم داشته باشی

بله درست 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم بنظرم خوبه برو جلسات دستگاهی هم می‌نویسه که بیشتر از یه تومن در میاد

راس میگی چند بار در ماه رفتی ، جلسات دستگاهی نداره این دکتر

اگه تهرانی دکتر شیروانیان خوبه ولی خیلی سرش شلوغه الان زنگ بزنی برا یه ماه بعد وقت میده 

با کمترین دارو آرومت میکنه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

برو روانپزشک دارو بده خوب بشی در اصل رااحت میشی... بعید میدونم اینطور مشکلها با صحبت حل بشن . دارو ...

آخه می‌دونی من آدمی ام اگه باهام یه دکتر حرف بزنه زود حرف روم اثر می‌زاره ، دارو عوارض داره

برید روانپزشک حتما.

تراپیست هم در کنارش

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ،قبل از ریپ زدنم امضامو بخون. کامنت های منفی که دعوا ،بحث ،توهین، تهمت و.... این چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم چه برسه که جواب بدم، و اصلا اهمیتی نداره واسم☺️درخواست دوستی به هیچ وجه قبول نمیکنم❗واسه تودلیم دعاکنید🥰💖🌸

اره گلم خیلی هم عالیه اگه خیلی از ماها زمان مجردیمون یک بار میرفتیم اینقدر کند نمیزدیم تو انتخابها م ...

اره دقیقا منم دوست ندارم قرص بدن این خانوم دکتر تعریفش شنیدم روان درمانی هم میکنن

بهترین کار فقط ادامه بدهمشکلات ریشه ای که ما باهاش بزرگ شدیم با یکی دوماه حل نمیشه و روند طولانی هست

اره خصوصا وسواس که منو چند سال درگیر کرد به خودم نگاه کردم دیدم ۴ سال عمرم رفت

آخ فقط شما میفهمی منو ، منم وسواس اون اتفاقا رو گرفتم ببین تا حدی که می‌شینم از ترس گریه میکنم صبح ه ...

نه من تو یه شهرستان داغونم😅

من هم گریه میکردم هم نمی‌تونستم گریه کنم خود زنی داشتمو همه چی رو داغون میکردم هرچی که دم دستم میومد من واقعا تو اون دوران شرمنده پدرو مادرم هستم ولی دکتره خیلی کمکم کرد با داروهاش و صحبتاش شما هم حتما یه سر برو پیش یه روانپزشکی که به خاطر پول پشت میز ننشسته باشه من هیچوقت ازاین آقا نشنیدم که بگه وقتت داره تموم میشه بمونه برای جلسه بعد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
گفتار درمانی فایده نداره دارو درمانی یه مدت خوبه بعدش دوباره کم کم حالت بد میشه سعی کن بدون دارو زند ...

روان درمانی فایده نداره؟ دارو دوست ندارم بخورم میتونم کنترل کنم اگه یکی باشه باهام صحبت کنه

من درحال درمانموضعیتم نوسانیه درحال حاضراما درمجموع بهتر شدم

عزیزم اگر ناراحت نمیشی میشه بدونم مشکل شما چی بود و کدوم دکتر می‌رید و هزینه ش

اگه تهرانی دکتر شیروانیان خوبه ولی خیلی سرش شلوغه الان زنگ بزنی برا یه ماه بعد وقت میده با کمترین دا ...

تهرانم عزیزم ممنون ازت دکتر نداف هم خیلی راضی بودن