2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برم پیش روان پزشک 😭سخت ترین تصمیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 58 پست
تهرانم عزیزم ممنون ازت دکتر نداف هم خیلی راضی بودن

من کل فامیلام میرن پیش شیروانیان بابام عمو هام پسر عمو هام ....

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

نه من تو یه شهرستان داغونم😅من هم گریه میکردم هم نمی‌تونستم گریه کنم خود زنی داشتمو همه چی رو داغون ...

آخی خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم حالا من با آقا نمیتونم ارتباط برقرار کنم این خانوم دکتر هم خوبه

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روان درمانی فایده نداره؟ دارو دوست ندارم بخورم میتونم کنترل کنم اگه یکی باشه باهام صحبت کنه

من خیلی دارو و غیره مصرف کردم در نهایت خودم حال خودم را خوب کردم الانم هیچ اتفاق خاصی برام نیفتاده اینها همه هجوم افکار بد به مغز هست ادم را اسیر و گرفتار میکنه

خیلی هم خوبه به خدا من بچه شیر میدم اینقدر دلم میخواد بازم فلوکستین بخورم

قبلا خوردید وابستگی نداشت ؟ عوارض چاقی؟

من به تراپیست مراجعه کردم و منو مورد اورژانسی به روانپزشک معرفی کردند افسردگی شدید داشتم 

دارو مصرف کردم و الان بعد از یکسال و ۸ ماه حالم عالیه🙂❤️

۸۰ درصد دارو برای من موثر بود

مراجعه به تراپیست و روانپزشک اصلا چیز عجیب و خجالت آوری نیست فقط نشون دهنده اینه ک برای خودت و آیندت ارزش قائلی که دنبال درمانت میری

رابطم با شوهرم هم عالی ترینهههه

من ادامه زندگیمو به سه نفر مدیونم روانپزشکم و تراپیستم و شوهرم

البته همکاری خودت هم خیلی مهمه

حتما اب درمانی داشته باش معجزه میکنه

من کل فامیلام میرن پیش شیروانیان بابام عمو هام پسر عمو هام ....

مرسی جیگر سرچ میکنم الان

من خیلی دارو و غیره مصرف کردم در نهایت خودم حال خودم را خوب کردم الانم هیچ اتفاق خاصی برام نیفتاده ا ...

دقیقا همین افکار منفی

آخه می‌دونی من آدمی ام اگه باهام یه دکتر حرف بزنه زود حرف روم اثر می‌زاره ، دارو عوارض داره

خب اگر دوست داری برو . ببین اوکی میشی

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
آخی خدا رو شکر که خوب شدی عزیزم حالا من با آقا نمیتونم ارتباط برقرار کنم این خانوم دکتر هم خوبه

فرقی نمیکنه به نظرم چه خانم چه آقا فقط کسی که وجدان کاری داره باید پیدا کنی من قبل اون پیش یکیشون رفتم بسیار هم معروف بود تو یه کلان‌شهری عوضی یه کاری کرد من بعد برگشتن به خونمون وضعیتم بدتر شد جوری که نمیشه اینجا عنوان کرد 🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیزم شما نوسانات خلقی داری؟چطوریه تا چه حده؟؟

ببین یه جوری شدم که فقط خانواده مو دوست دارم چون فامیل خیلی تو زندگیم فضولی کردن بهم تیکه انداختن و دلم شکسته ، دوستمم تو زندگیم زیاد جالب نبودن ، الان هرجا میرم خونگرمم ولی مثلا دوست میشم نمیتونم ادامه بدم اعتماد ندارم میترسم تو زندگیم دخالت کنه طرف ، نوسانات خلقی ام ۶ سال پیش خیلی شدید داشتم چون همون موقع عموم فوت کرد افسردگی هم قاطیش شد ، ولی کم کم بهتر شدم با ورزش الان وسواس فکری. دارم صبح بیدار میشم بد اخلاقم اخم دارم کلا درگیر فکر یه قسمتی از ذهنم ، نوسان خلقی هم با مادرم دارم فقط چون دلمو شکست یاد حرفاش میوفتم 

دقیقا همین افکار منفی

کاملا درک میکنم حس به درد نخور بودن زود رنج  بودن ترس از اجتماع  ترس از قضاوت  خود بد بینی بی میلی به موزیک و شادی گوشه گیری تنهایی طلبی و هزار تا دیگه که همش را کشیدم و درک میکنم منظورت حرفاتون چی هست  اما خدا هست و خودتون هم کمک خودت کنی پیروز میشی 

من به تراپیست مراجعه کردم و منو مورد اورژانسی به روانپزشک معرفی کردند افسردگی شدید داشتم دارو مصرف ک ...

عزیزم🥺خدارو شکر که خوب شدی الآنم قرص مصرف می‌کنی ؟ من میترسم قرص عوارض داشته باشه ، الان خودم تا حدی کمک کردم به خودم افسردگیم کم شده ولی وسواسم نه آزارم میده 

دکترتون کجا بود