2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 129 پست

اینو دکتر بهم داده بود 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
خندم گرفت گفتی سگ بشاشه😂 میگم توی محیط دانشگاه همش ماسک میزنی؟ چجوری کنار اومدی با جوشات توو دانشگا ...

هیییییی خواهر دست رو دلم نزار خون خون هستش فدات شم الان تازه ترم یکم جوشای اونطوری نزدم ولی کل روزمم رو با استرس میگذروونم مبادا یکدفعه صورتم اونطوری وحشتناک بشه چون پامو اینجور مواقع از خونه بیرون نمیزارمم اینکهه بخوام دو ماه دانشگاه نرمم خیلیهه همش استرس دارم این صورت لامصبب دیگه دیوونم کردهه یک جای درست و درمونن رو این وا مونده پیدا نمیشه از چشم و ابرو و دماغ گرفته تا این جوشای پدر مردهه بخدا اعصابم اینقدرر خورده که دارم فکر میکنم برم دکتر و تحت نظرش راکوتان بخورم و بگم گوربابایی کلیه و کبد و تحالم والا بخداا همسنای من چه پوستای سرخ و سفید و قشنگی اونوقت پوست من عین این جوزامی ها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمالم خواهر شما هم ترک و اینا هستیدد اینجا یه دکتر عین ادم پیدا نمیشه

من ترکم اینجا یه دکتر هست به جوشای من دو دوره محلول داد با دو تا قرص . خیلی خوب شده . اونقدر غصه می‌خوردم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

صبح ها ناشتا عرق شاهتره ،و عرق کاسنی ،از کدام نصف استکان بخور .

شب ها موقع خواب ،پماد ان ان ،و پماد ویتامین آد ،باهم بزن به جوش هات ،صبح با صابون ضد لک درمالیفت بشور .

منم خیلیییییی جوش میزدم با این روش خوب شدت ،الان گه گاهی دونه دونه میزنم کمه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
عزیزم بالا نیومدههه چیهه؟

بیتروی یه کرم هست . ولی همون طور که گفتم محلول دست ساز دکتر فوق تخصص نوشت داروخانه درست کرد معجزه کرد 

البته دو تا قرص داد 

امپووووول داد میزدم تو سرم

عزیزم خواهر منم دقیقا مثل تو بود انواع و اقسام دارو های شیمیایی و گیاهی استفاده کرد کلی دکتر و دوا درمان کلی سونو و آزمایش کلی کرم های پوستی گرون قیمت با هیچکدوم خوب نشد الا یه چیز تغذیه اش رو درست کرد دیگه قند مصنوعی اصلا استفاده نکرد الان هزار پله صورتش بهتر شده دیگه خبری از اون جوش های گنده و وحشتناک و قرمز نیست

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

هیییییی خواهر دست رو دلم نزار خون خون هستش فدات شم الان تازه ترم یکم جوشای اونطوری نزدم ولی کل روزمم ...

قربونت برم اصلا استرس نگیر شنیدی میگن از هرچی بترسی و بدت بیاد سرت میاد؟ اصلااا فکرش نکن من خودم استرس کشیدم که چندروز دیگ مهمونی دعوتم صورتم جوش جدید نزنه توی یروز ۴ تا زد😅😑 اگه فکر میکنی راکوتان راه درستیه امتحان کن ولی اول یه دکتر خوب پیدا کن که وجدان کاری و مهارت خوبی داشته باشه 

من نوع پوستم جوریه که جای قرمزی جوشم مدت های طولانی میمونه و خجالت میکشم همه میکن دستشون نزن ولی من اصلا دست نمیزنم به جوشام😂 خودشون میمونن 

یه پمادی بهم پیشنهاد دادن بزنم ولی چندجا رفتم نداشتن ولی میگن قویه باید از کم شروع کرد ببینم حساسیت دارم یا اوکیه برا لک قرمزی جوش

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

بیتروی یه کرم هست . ولی همون طور که گفتم محلول دست ساز دکتر فوق تخصص نوشت داروخانه درست کرد معجزه کر ...

عههه بیتروی رو تو همین تاپیک یه نفر گفت اتفاقاا اسم اون امپول و محلوله چیهه گلم

عزیزم خواهر منم دقیقا مثل تو بود انواع و اقسام دارو های شیمیایی و گیاهی استفاده کرد کلی دکتر و دوا د ...

خواهر گلمم منم هشت ماهه پشت همم رژیم غذایی داشتم لب به هیچچ غذای ناسالمی نزدم و اگه تاپیک هام رو ببینین یه خیلیی چالش های صد روزه و هشتاد روزه و چهارماهه حذف قند میگیرممم یعنی دوسالهه کلا تو فاز اینکارا رفتم ولی بازمم صورتمم همونه لامصبب

بگو اسمشوو فدات شمم

اسم دکترمو؟