2777
2789
عنوان

خودمو توخونه بخاطر جوشای وحشتناک صورتم قرنطینه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 129 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید دکتر غدد برای چی هستشش؟ یعنی مشکل شما هم هورمونی و اینا بودش؟

من مامانم 11سال پیش برد دکترزنان که سینه های من کوچیک دکترزنانم گفت مشکلی نیس ولی میخوای ببر دکترغددرفتم دکترغدد دکتری که استاد اونم سینه هامو معاینه کردبغل حاله سینه ام مو داره زبر اونارم دید صورت پرمو که اصلاح نشده بود دیدگفت برو بزن اصلاح کن این ازمایشم بده بیا رفتم دادم گرون بود60تومن ولی دارونوشت هر6ماه 21تومن داروهام میشد خوردم اون جوشام رفت چرکی بودنا چندش یه پسرمم نگاهم نمیکرد اومدم اصلاح کردم موهای صورتم وبدنم ضعیف شدن کم کم رشدشون کمترشد جوشام رفت موهای سرم پرپشت شد کل سیستم بدنم متحول شد .اگه تبریزی بگم کدوم دکتر

من مامانم 11سال پیش برد دکترزنان که سینه های من کوچیک دکترزنانم گفت مشکلی نیس ولی میخوای ببر دکترغدد ...

چقدر خوب عزیزم متاسفانه اون سمتا نیستم شمالی ام راهمم دورهه گلم یه سوال اسم داروهاتو نمیدونی

چقدر خوب عزیزم متاسفانه اون سمتا نیستم شمالی ام راهمم دورهه گلم یه سوال اسم داروهاتو نمیدونی

نه یادم نیس سال92اینا بود اصلا لاشه ایناشم نگه داشته بودم باردارشدم زایمان کردم همه شوریختم دور 

والا من خودمم بیشتر از ده ساله که درگیرم😭 مشکل هورمونی ندارم خداروشکر. نمیدونم این جوشای لامصب واسه چیه فکر میکنم ارثیه چون کشیدم به کسیکه توی خانواده بدترین پوستو داره😑😑 شانسو ببین 

هزاااار راه رفتم هیچ که هیچ. شما میگی از ۱۵ سالگی جوش زدی. من از ۱۰ سالگی! تا چشم باز کردم ببینم چخبره دنیا صورتم جوش داره یه موقع هایی وحشتناک میشه یه موقع کمتره. هم راه های پزشکی رفتم پاکسازی صورت میکرو نمیدونم چی بود اسمش هم چندین بار دکتر پوست رفتم راهوهای طب سنتی امتحان کردم ولی هیچ به هیچ 

تازه مال من قرمزی جوشم تا شیش ماه یکسال میمونه یعنی جوش میزنم لکه اش نمیره 

متاسفانه ژنتتیکی پوستم خوب نیس 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

ای بابا بد شد ببخشید شما مشکل دقیقتون چیبود؟ من خوب متوجه نشدم

گفتم به خاطرکوچک بودن سینه هام بردمامانم بعددکترگفت مشکلی نیس و دارو دادماهم چیزی نگفتیم ومن خوردم 2سال .مثل الان نبودکه چشم گوش ادم بازباشه.اون زمان من لاکچری حساب میشدم که رفتم دکترجوشام خوب شده

والا من خودمم بیشتر از ده ساله که درگیرم😭 مشکل هورمونی ندارم خداروشکر. نمیدونم این جوشای لامصب واسه ...

ای خداااااا سگ بشاشه تو این شانس ماا بخدا اسیر شدیم خواهررر منم از 11 سالگی تا الان جوش میزنه صورتم ولی سالی یک بار جوشای چرکی و قرمز خیلی ترسناک میزنمم یعنی چندین ماهه درگیر میشم و پامو از خونه بیرون نمیزارمم الانم دانشگاه میرم نمیتونم کلا تو خونه خودمو قرنطینه کنم داشتم فکر میکردم چه حرکتی بزنمم نظرت چیه راکوتان بخوریم؟ بقول شما جوش برهه جای جوشش نمیره الان کل صورت من مخوصا چونم جای جوشای سیاه رنگه هوففف

گفتم به خاطرکوچک بودن سینه هام بردمامانم بعددکترگفت مشکلی نیس و دارو دادماهم چیزی نگفتیم ومن خوردم 2 ...

اهاا چه جالب پس یه دکتر غدد هم میرم قربونت شم عزیز ممنون از راهنماییت

ای خداااااا سگ بشاشه تو این شانس ماا بخدا اسیر شدیم خواهررر منم از 11 سالگی تا الان جوش میزنه صورتم ...

خندم گرفت گفتی سگ بشاشه😂 

میگم توی محیط دانشگاه همش ماسک میزنی؟ چجوری کنار اومدی با جوشات توو دانشگاه؟ من دانشگام دخترونه بود و کلا سرو کارم با خانوماست با همجنس های خودم راحتترم احساس شرم نمیکنم. ولی مثلا یه اقایی که دارم باهاش صحبت میکنم همش خجالت میکشم از این صورتی که من دارم . انواع و اقسام جوش سرسفید قرررمز سرسیاه ریز درشت اووف😩 اعتماد بنفسم داغون شده هرکی هم منو میبینه راجب جوشم نظر میده میگه اینکارو کن اونکارو نکن😑 تا ۱۸ سالگی میگفتم اوکیه مال نوجوونیه ولی حالا چی؟!

راکوتان من میترسم بخورم بخاطر عوارضش بارها گفتم جهنم عوارض بخورم ببینم چی میشه ولی میترسم بخام ابرو درست کنم بزنم چششم کور کنم 

ما هم از سمت پدری هم مادری کبد چرب و مشکلات کبدی داریم و بعضا پیش اومده چون رعایت نکردن مجبور به پیوند کبد شدن. میگن بیشترین تاثیر این قرص روی کبده تا جوشو خوب کنه واسه همین ترسم بیشتر شده😔 لعنتی یه ژن خوب اطرافم نیس که دلم خوش باشه😅 بعضیارو میبینم ابجی چقدر ژن خوبارو جذب کردن غبطه میخورم

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

دکتر خوب ... ببینم اهل کدوم طرفا هستید

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...