بچه ها مشکل چندین سال مشکل هورمونی و کیست دارمم و چند سال تحت نظر دکتر بودم بعدش قرص ها رو ول کردم چون جواب نداد رو من از پونزده سالگی تا الان که بیست سالمه سالی یک بار به مدت دو ماه به طرز وحشتناکییی صورتم جوشای چرکی گنده و سر سفید میزنه طوری که نمیتونم یک لحظه هم که شده به صورتم دست بزنم اینقدر که صورتم دردد میگیرهه تو اون دو ماه هم کلاا خونه هستمم و اگه جایی برم ماسک میزنم ولی اینقدرر صورتم و پیشونیم داغون میشه که پشت ماسک هم معلومه هرکی میبینتم وحشت میکنه و میگهه چرا اینطوری میشه صورتم بخدا کل زندگیم همش استرس اینن جوشای وحشتناک رو دارمم همش استرس استرس که مباداا مثلا یکدفعهه این جوشا بریزه بیرونن دیگه داغون شدم طوریکه بعضی وقتا به خودکشی فکر میکنم چون اصلا نمیتونید تصور کنید که صورتم چقدر داغون و ترسناک میشه و چقدرر این جوشا دردناک و ادامه دارنن طوریکه نه میتونم صورتم رو بشورم نه لیف بزنمم بعضی وقتا میگم شاید این جوشا هورمونی باشه بعضی وقتا هم میگم شاید عفونت رحم باشهه ولی دلیلش رو نمیدونم چیهه اصلاانم معلوم نیست برا چیه چند روز پیش تو سایت خوندم که طرف وقتی کیست رحمش بزرگ میشدد صورتش جوش جوشی میشد من با این جوشا چیکار کنم اخههه تورو خدا اگه محلول ژل یا هرچی میشناسید معرفی کنید لاقل یکمی هم شدهه نابود بشن چون دانشگاه میرمم سختمم میشه دیگه نمیتونم خودمو دو سه ماه تو خونه قرنطینه کنمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه متاسفانه کل روزم با دانشگاه پر میشهه مثلا میشه به جای هوازی روزی نیم ساعت پیاده روی کنم؟ مو که رو سرم نموندهه اگه تاپیکام رو ببینی متوحه میشمم چقدر غصه میخورمم سر موهامم اون حجم از موهای پرمم همه رفتن که رفتن
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...