2777
2789
عنوان

بنظرتون سیستم پزشکی ما درسته یا غربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8594 بازدید | 262 پست
ببین واقعا بستگی داره به سطح بیماری من دیدم اینجاهم با تشخیص دکتر برای سرماخوردگی سرم تزریق میکنن یا ...

چه خوب

پس این شکلی 

یادم رفت بنویسم مثلا یکی تو آلمان بود میگفت اینجا ۶ ماه بعد وقت رادیولوژی بهم دادن

واقعا اینجوریه؟

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اطلاع دقیقی ندارم ولی شنیدم و یکم هم دیدم که پزشکی ما خوبه ولی شاید امکانات و دارو کم باشه و البته گرون

داییم اومده بود ایران یه ماه طفلی سرما خورده و هر روز یه امپول میخورد اخرش دکترمون گفته بود تو که داری میری همونجا خوب کن خودتو. و واقعا هم گفت با یه قرص خوب شده 😀 حالا دیگه نمیدونم داستان چی بوده

قطعا مااونجا سیستم پزشکیشون افتضاحه چون نمیتونن مدیریت کنن به همه مریضا میگن اب بخورید و استحراحت کن ...

کدوم کشور بودید؟

اتفاقا اونجا پزشک و پرستار فرقی ندارن

اختیاری برای یک نفر هستن

مثل ایران نیست که پرستار هی بگه وظیفه من نیست و...

اتفاقا خیلی اخلاق مدار تر از ایران هستن 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

اونا. چون من با داروهای شیمیایی به شدت مخالفم. و طرفدار طب سنتی ام. ایران بالاترین مصرف سرانه دار ...

طب سنتی برای پیشگیری خوبه

ولی درمان نه

چه خوبپس این شکلی یادم رفت بنویسم مثلا یکی تو آلمان بود میگفت اینجا ۶ ماه بعد وقت رادیولوژی بهم دادن ...

خودم باید ام ار ای میدادم چندبار 

واقعا چون شرایطم اورژانسی بود، هربار فرداش بهم وقت میدادن بدون اینکه یک سنت پرداخت کنم! 

بستگی داره به میزان اورژانسی بودن بیماری

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یه بلاگری هست تو یوتیوب اسمش تیامه مو رنگ میکنه و... 

مهاجرت کرده ترکیه با باباش 

چند وقت پیش تصادف کرده بودن یه مدت بعدش ویدئو گذاشت و همش گریه میکرد از سیستم درمانشون

میگفت حتی غذا هم چند روز ندادن تو بیمارستان به من و چون مهاجرت کردیم و آشنا نداشتیم اصلا اهمیت نمیدادن و... 

دل همه کباب شده بود براش

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

عذر میخوام یعنی باور نقص و عیب های کشور های اروپایی و امریکا اینقدر سخت و دور از ذهنه براتون؟

باورکردنی نیست چون اونجا قطعا علم بالاتری از ما داره

🔴🔴🔴🔴🔴استارتر با اجازه ات 

کاربرا میشه ازتون خواهش کنم این کارزار رو امضا کنید،وقتتون رو چند ثانیه بیشتر نمیگیره ولی ممکنه تاثیر بذار روی اینده جوونای کشورتون که داره ناحقی میشه براشون🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭 

ممنونم 

https://www.karzar.net/169156

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

فقط دارو که نیست  الان دکتر بچه های منم اعتقادی به سرم و امپول نداره ولی ازلحاظ تشخیص و درمان عالیه،،من شنیدم خدمات دهی هم خیلی ضعیفه اونجا حتی چندتا کلیپ طنز دیدم که خود خارجی ها ساخته بودن طرف مریض بود انقدر تو نوبت نشست که فرم بیمارستان رو دادن روحش پر کنه ،خدایی چرا اینطوریه اونا که تو همچی بهترن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
من کشورهای زیادی رفتم و حتی زندگی کردم.واقعاااااا دکترهاشدن اندازه گاو نمیفهمن.ایران تشخیص و دارو عا ...

برگام😐اینا فقط تو صنعت خوبن ینی

شما تجربه‌ش رو داشتی؟ عزیزم من پارسال توی ایتالیا بیست روز تو بیمارستان بودم واقعا اینجوری نیست حتی ...

قطعا این موضوع برای همه کشور ها و برای همه بیمارستان ها در یک کشور صدق نمیکنه. بله ممکنه توی ایتالیا اینطور نباشه

اما سیستم پزشکی ایران در دنیا مطرحه( تو نظرسنجی های بین المللی نگاه کنید)

من خودم بیشتر راجب کانادا شنیدم به این شکل هست و تقزیبا همه مهاجر هایی که اونجا بودن این موضوع رو گفتن

توی اروپا و کلا غرب به سختی بیمارستان میرن چه برسه به اینکه به سختی دارو بدن همین خود ترکیه که من مد ...

چه جالب

آخه واقعا عجیبه . اونا قطعا علم شو دارن ولی نمیدونم چرا استفاده نمیکنن