2777
2789
عنوان

بعضیا چقد ادایی ان اینجا

221 بازدید | 23 پست

اگ زندگی خوب و مرفه ای داشتیم قطعا انقد تفریح خفن داشتیم ک فرصت نمیکردیم بگردیم ی سایت پیدا کنیم تو تاپیک غریبه ها بگردیم خودمونو سرگرم کنیم😒

اینجام کلی خانوم تنها هست با کلی مشکل تو زندگی ک تفریح هیچی. حتی همصحبتم ندارن دختر مجرد هس ک‌ انقد توی محدودیتن  ک یه بیرون ساده نمیتونن برن از ناچاری رو اوردن ب اینجا

بعد یسریا واس همچین قشری ادا میان ک‌ من انقد سرمایمه  من انقد هزینه قر و فرمه من همش این کشور اون کشورم شما چطور با زیر بیست تومن زندگی میکنید و فلان 

کوفت اه 😑

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد زشته این کار بنظرم درخت هر چی پر بار تر افتادع تر نداشته ادما ورد زبونشونه

افرین 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
به نظرت کسی که اینقدر خرج قر و فرش هست میاد تو سایتولمون کن بابا هممون از سر اجبار و به قول شما تفری ...

منم همینو میگم 

ولی خیلیا ساده ان زود باور میکنن کلی حسرت میخورن طفلیا 

شرایط زندگی خیلی سخته الان 

به نظرت کسی که اینقدر خرج قر و فرش هست میاد تو سایتولمون کن بابا هممون از سر اجبار و به قول شما تفری ...

یکی هست دقیقا میکنه تو چشم همه! چون جای دیگه شاید نمیتونه پز بده 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
والا اینا خودشون از همه داغون ترن عین مور و ملخ همه جا رو هم گرفتن و متاسفانه طرفدارم زیاد دارن اینس ...

ادایی ان دیگ

حسود هرگز نیاسود🤣🤣🤣🤣

الان تو پولداری و بهت برخورده مثلا؟😂

الان تو پولداری و بهت برخورده مثلا؟😂

من پولدار نیستم

ولی حسود هم نیستم😂😂😂

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤