2777
2789
عنوان

بنظرتون سیستم پزشکی ما درسته یا غربی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 7341 بازدید | 241 پست

توی اروپا و کلا غرب به سختی بیمارستان میرن چه برسه به اینکه به سختی دارو بدن همین خود ترکیه که من مدتی بودم به چشم دیدم مردم اصلا به بیمارستان اعتقادی ندارن مگه اینکه اورژانسی باشن حالا علاوه براین که فرهنگشون راجب بیمارستان چیز دیگریه کلا هزینه های درمان و بیمارستان خیلی زیاده مثلا اینجا هرکسی یه دفترچه گرفته دستش با چند هزار تومن میره دکتر فوق متخصص اونجا باید خیلی پول بدی یکی از فامیلامون رفته بود بیمارستان برای یه مسئله ساده ای و کلی پول هزینه کرد

از نظر علم پزشکی اگه بست سال پیش رو میگفتی ایران عقب بود الان ولی از نظر پزشکی جزو کشورهای تاپ دنیاست

جالبه اولین دانشگاه پزشکی جهان هم تو پاکستانه 

کلا این سمت ها پزشکی خوبه 

قدیم هم اینجوری بود مثلا زمان طاعون اروپاییا هیچ کاری نمیتونستن بکنن اومدن از ایران و از بوعلی سینا علم پزشکی بردن

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین مردم ایران عاشق قرص و دارو هستن

تو مهمونی ها میبینم اصلا با یه عشقی کیفشون رو میارن قرص هاشون ردیف میکنن جلو همه و میخورن

خواهرشوهرم دانمارکه اینجا فلاکستین و الپرازولام میخورد اونجا بهش هیچی ندادن گفتن باشگاه برو ورزش کن و یک دفترچه اصول خودمراقبتی بهش دادن

من با سیستم درمانی اونجا موافقم

پزشکی ایران شده تجارت دارو 

اونا. چون من با داروهای شیمیایی به شدت مخالفم. و طرفدار طب سنتی ام. ایران بالاترین مصرف سرانه دار ...

طب سنتی تا یجایی جواب میده وقتی یکی میره دکتر انتظار داره خدمات پزشکی دریافت کنه ن اینکه بهش بگن برو اب بخور پس دیگه چه نیازیه اصلا بره دکتر

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

ایران و درمانای مامان بزرگی سریع نتیجه میده😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
قطعا مااونجا سیستم پزشکیشون افتضاحه چون نمیتونن مدیریت کنن به همه مریضا میگن اب بخورید و استحراحت کن ...

شما تجربه‌ش رو داشتی؟ 

عزیزم من پارسال توی ایتالیا بیست روز تو بیمارستان بودم 

واقعا اینجوری نیست 

حتی برای خون گرفتن هم ازت اجازه میگیرن و انقدر درست با بیمار رفتار میکنن که حد و حساب نداره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
هیچکدوم😂وقتی میدونن 6 ساعت باید برن تو نوبت بعد بگن و بخواب و آب بخور اوسکولن که میرن دکتر 😐😐دکتر ...

خب مجبورن دیگه

بنده خدا با دنده شکسته چند روز تو نوبت جراحی مونده تا نوبتش برسه 

معلوم نیس در مورد کانادا حقیقتو گفته باشه

اسمش سارا حقیقت

بهش نمیاد دروغ بگه

ولی منم شنیده بودم ، یه یوتوبره همین میا ک کورش

کورش میگفت هفت ماه مریض بودم و خوب نمی‌شدم، هرچقدر دکتر میرفتم 

ولی تو ایران اصلا همچین چیزی نمیبینیم

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

توی خارج اصلا دارو نمیدن 

اصلا معنی ندارد براس سرما خوردگی و همچین مریضی هوایی بری دکتر 

سرما بخوری تا حدی که بستری نشی یدونه داروهم نمیدن بهت 

قطعا اونا درست تر هستن 

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

هیچکدوم😂وقتی میدونن 6 ساعت باید برن تو نوبت بعد بگن و بخواب و آب بخور اوسکولن که میرن دکتر 😐😐دکتر ...

تازه  ی عده از دکترا میگن برو داروخونه ی پایین مطب داروتو بگیر  باهم درصدیکار میکنن

کلا سیستم خدمات دهی پزشکی تو کشور های اروپایی آمریکایی ضعیفه 

پسر خواهر شوهر خاله ام ( سه بار از رو متن خوندم اشتباه ننوشته باشم😂) سوئد تحصیل میکنه بعد برنامه ریز کرده بود دندون هاشو بیاد ایران درست کنه چون اونجا کیفیت امکانات پزشکیش پایینه