2777
2789
عنوان

بعضیا چقد ادایی ان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 23 پست
من پولدار نیستمولی حسود هم نیستم😂😂😂

نود و نه درصد تاپیکات مذهبیه 

بعد طرز حرف زدنت اینه

خوبه مادر هم هستی 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
نود و نه درصد تاپیکات مذهبیه بعد طرز حرف زدنت اینهخوبه مادر هم هستی

طرز حرف زدنم چشه؟

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرز حرف زدنم چشه؟

ینفر تاپیک زده ک چرا با فخر فروشی دل زنای متاهلی ک وضعشون خوب نیس و دخترایی محدودیت دارنو میشکونید 

امدی میگی حسودی فلانی و .. 

شخصیت واقعا..

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
چوسي نباشه وضم خيلي خوبه ولي ميام سايت 🤣🤣ديگه ببخشيد 😀

خدا بیشتر بده انشالله 

منم خداروشکر خوبه وضع بابام 

متاهل نیستم 

ولی چون پشت کنکوریم همه برنامها پاک کردم ک سرگرم نشم😂فقط اینجا مونده برام

ینفر تاپیک زده ک چرا با فخر فروشی دل زنای متاهلی ک وضعشون خوب نیس و دخترایی محدودیت دارنو میشکونید ا ...

مطمئمی همه فخر فروشی میکنن؟تیکه میندازی مثل دلسوزها حرف میزدی 

نظرم این نبود.شخصیت من مشکلی نداره

با این مدل حرف زدن بزرگ نمیشی

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

نی نی سایت اومدن ربطی به پول داشتن و نداشتن نداره 

تو سایت دکتر هم داریم، مدرس دانشگاه هم داریم

یکی رو می بینی، خواهر نداره، مادر نداره

خانواده همسر هم اذیتش میکنن

تا حالا کسی از دوست هم خیر ندیده

میاد اینجا، دغدغه های دیگران رو میخونه، حرف میزنه، کمک میکنه و... 

حقیقتا باور کن تا ساعت هفت حداقل سرکارم تایم آزاد هم کم نیست ولی خیلی هم نیست کشور خارجی هم رفتم در حد چیزی که داشتیم خانواده محدود کنی هم نداشتم از اول آزاد بودم ولی اوقات بیکاری تفریحی باشه میکنم ولی اینقدر ضربه دیدم روابط آدم ها دیدم ترجیحم دقیقا گشتن داخل اینجا و اینستاگرام و فیلم دیدنه بیرون اینا دوست اینا سر جاش میرم میام ولی تهش از اینجا قرار نیست دورویی و ضربه ببینی بیشتر خیلی ها بخاطر همینم میان یکی هم اینکه ناشناس مشکلی چیزی باشه یا هم صحبتی باشه برقرار میشه بخاطر اینم هست کلا آدما اینقدر وحشتناک شدن تهش همه روی میارن صفحات مجازی