2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2535 بازدید | 188 پست
شوهرم نمیاد خدارو شکر یه دختر دارم دخترم میگه مامان برام خواهر برادر بیار من باهاشون بازی کنم بهشون ...

تورخدا ، یا شوهرتون رو راضی کنید یا مصرف این دارو ها رو قطع...

یا حداقل نزارید فردا و پس فردا که یکی مثل من نوشت حسرت چی به دلتون مونده ، دخترتون بگه خواهر یا برادر :)

بنظرم شوهرتون رو راضی کنید...

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

الهی آمین همچنین خودت گلی😍ببخشید چتدوقته زیرنظردکترین

بار داری اولم دوسال 

الانم برا دومی اقدام کردم دو سال میشه 

برا منظم شدنش هم ۴ سال

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت یه زندگی عاشقانه. یا حتی یه پارتنر که باهم بیرون بریم خوش بگذرونیم، عاشقم باشه، درکم کنه

باور می‌کنی حتی این بدیهی ترین چیزا واسم شد حسرت؟ بیرون دختر پسری میبینم دست تو دست هم دلم میگیره. با اینکه ۳۰ سالمه و هم سنای من درگیر درس بچه هاشون هستن من هنوز عین نوجوونا درگیر عشقی ام که نیست🙂

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
حسرت یه زندگی عاشقانه. یا حتی یه پارتنر که باهم بیرون بریم خوش بگذرونیم، عاشقم باشه، درکم کنهباور می ...

دعا نویس!😂😶

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

دعا نویس!😂😶

چاره کارته

تورخدا ، یا شوهرتون رو راضی کنید یا مصرف این دارو ها رو قطع...یا حداقل نزارید فردا و پس فردا که یکی ...

راضی نمیشه  میگه همین یدونه بسه 

من خودم به اسرار خودم دخترمو باردار شدم شوهرم بچه نمی‌خواست اصلا ، ولی یه بچه که نمیشه حد اقل دوتا بچه باشه خوبه 

من خودم ۴ تا خواهر دارم با یه برادر حس خوبیه وقتی باهمیم

دیدی وقتی میری داخل حرم چه حس و حال سبکی میاد سراغت ، انگار هر چی سختی و غم داری همه پرواز کردن رفتن ...

وووااایییی اره اصلا حال عجیبی پیدا میکنم من دقیقا ۳ماه قبل این برم پابوسش مامانم یه غده چربی رو کلیش داشت که که دکترا شهرمون تشخیص دادن که سرطان ولی اشتباه بود رفتیم تهران گفتن چربیه باید برداشته شه توشهرمون که داشت عمل میشد از امام رضا خواستم که اگه مادرم سالم بهم برگردونه برم پابوسش که همینجورم شد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من ۴۸ ساعت راه دارم به حرم قربون کبوتراش برم من 😍برو عزیزم حتما نیتتم از الان تو دلت بکن

کجایی مگه جنوبی؟

چشم ممنون از لطفتون 

بار داری اولم دوسال الانم برا دومی اقدام کردم دو سال میشه برا منظم شدنش هم ۴ سال

هزار بارشکرکه بچه داری فکردم نداری

شیرینیجات کلاقطع کن حتی فست فودپیاده روی کن

توخونه هم میتونی 

راضی نمیشه میگه همین یدونه بسه من خودم به اسرار خودم دخترمو باردار شدم شوهرم بچه نمی‌خواست اصلا ، و ...

تک فرزندی خیلی بده!!

وووااایییی اره اصلا حال عجیبی پیدا میکنم من دقیقا ۳ماه قبل این برم پابوسش مامانم یه غده چربی رو کلیش ...

خداروشکر که به خیر گذشته 😍

هر کسی بره امام رضا دست خالی برنمیگرده مطمئنم 🥲💙

یکی از آدمای خیلی نزدیکم ، چندبار ای وی اف انجام داد ، ی بار دوقلو گذاشته بود ... دیگه مونده بودن ای ...

اخی عزیزم😍😍 

منم سعی میکنم ناامید نشم همش پیش خودم میگم خدا خیلی مهربونه بالاخره منم صاحب بچه میشم ولی باید صبر داشته باشم 

ماه دیگه دوباره میرم برای ای وی اف ایشالا که مثبت بشه😊

مات و مبهوت توام      ماه تماشایی من  👩🏻‍❤️‍👨🏻💞    

اخی عزیزم😍😍 منم سعی میکنم ناامید نشم همش پیش خودم میگم خدا خیلی مهربونه بالاخره منم صاحب بچه میشم ...

انشاءلله انشاءلله

خدا هیچوقت به بنده‌هاش نه نمیگه! 

خداروشکر که به خیر گذشته 😍هر کسی بره امام رضا دست خالی برنمیگرده مطمئنم 🥲💙

اره بخدا امام رضا واسطه خیلی خوبی بین من وخداعه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.