من یکی واقعا نمیتونم ب هیچچچچچ کس اعتماد کنم به هییییچچچچ کس
اون ادماییم که قابل اعتمادن و خیانتکار نیستن بی عرضه و بی دست و پان نمیدونم منظورمو چطوری بگم که اشتباه برداشت نکنید ولی واقعا دیگه بریدم از تنهایی و افکار منفی
من آقا هستم در زندگی گذاشته ام بدجور ضربه خوردم بهترین زندگی داشتم متاسفانه چنان ضربه ای خوردم از درد خیانت تو اوج اعتماد و صداقت که هیچ وقت فراموش نمیکنم حدود ۶ ساله جدا شدم نگاهم به سمت هیچ زنی نرفته برای زندگی دوباره واقعاً درد سختیه
اهل جنوبم گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
نه اصلا هم اینجوری نیس شوهر من نه بی دست پاس نه بی عرضه صب ساعت ۶میره شب با خستگی فراوان ساعت ۹میاد پولی که کار کرده هم یک سومشو برمیداره باقیشو میزنه حسابم پس انداز....با پسرم بازی میکنه یه نیم ساعتی یه ساعتی بچم میخوابه بعد شام میخوریم نه تو مجازی هس نه هیچی اینستا اینام هیچی نداریم تو گوشی هامون ....فقط موقع خواب شب شطرنج بازی میکنه میگه ذهنمو جنع میکنه یه جا....جمعه ها فقط تعظیله اونم کلا خونس میره صبح نون مبخره میادصبحونه میخوریم بعد هرجا بریم باهم میریم تا به الان یه بارم بدون ما جمعه بیرون نرفته تو این ۶سال....مغازشم بین ماشینای سنگینه پراز هیاهو زن جماعت وجود نداره خداروشکر 😅
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚