2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 188 پست

خدارو شکر همه چی دارم و حسرت هیچی ندارم فکر کردم 

پدر  مادر خواهر برادر خواهرزاده همسر 

ماشین خونه و...

مستجرم اما بلاخره خونه میاد ،پول دار نیستم اما ثروتم دارایی هامه راضی ام دوست دارم معلم بشم بچه دار بشم شوهرم بره سرکارروخیلی چیزا ولی حسرت ندارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی خواهر دوسال هست که رفتم ولی دست خالی ردم کرد💔😭 چقدر ازش خواستم ولی انگار به من بنده روسیاه نگا ...

نه امکان نداره امام رضا اینحوری نیست 😭

برو اونجا به همین نیت از خونه حرکت کنید برید وقتی رفتی حرم دو رکعت نماز حاجت بخون به نیت بچه دار شدن ، بعدشم قرآن باز کن بخون به همین نیت 

من اینجوری حاجتمو گرفتم ، هنوز یک هفته نشده برگشتم از مشهد 😔

ببین من نمیدونم چند سالتع ولی حدس می‌زنم از شما بزرگتر باشمهیچ وقت حسرت هیچ مردی رو نخورخوشبین باشرو ...

۲۰ سالمه عزیزم

همسرم خوبه اخلاق عالیه هواموداره یه بار دخترمواخم نکرده 

من وسواس فکری 😔

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

توکل بخدا ان شالله ازاین به بعدزندگیتون بهتربشه البته بایدخودتون هم تلاش کنیدبرای تغییروضعیتتون

چ تلاشی کنیم

آدمی که تو خونه زندانیت کرده و همش مثل سگ پاسبون بالا سرته نزاره حتی نفس راحت بکشی جای پیشرفت می زاره؟!

آدمی که بیست و چهار ساعته زندونیت کرده خونه و تهمت میزنه میزاره پیشرفت کنی؟!

تو رو خدا شعار ندید ...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ایی من به فدای اون شاه خراسان هروقت اومدم پیشش جوابمو داد الانم میخوام مریضمو شفا بده وبازم بیام پیش ...

ایشالا گلم ، شاه خراسانمون که دست رد به سینه نمیزنه قربونش برم عاشقشم 😍♥️

گاهی فقط داغ بزرگیست

که تا ابد در سینه ات می ماند …

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔

اشتباه تایپی شدخوش به حال اونایی که پدر خوب دارن یا پدر کلا ندارنحالا میگید چرا و پدر عالیهاگه بنظرت ...

عزیزم من درکت میکنم درسته پدر ندارم الان ولی میدونم پدر کی اینجوری باشه چقدر عذاب اوره منم پدرم اینجوری ولی هیچوقت چنین چیزی و واسه دشمنتم نخواه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

ایشالا گلم ، شاه خراسانمون که دست رد به سینه نمیزنه قربونش برم عاشقشم 😍♥️

منم خیلی دوستش دارم اخرین بار که اومدم پیشش تونستم خوب بغلش کنم چه ارامشی داشتم کنارش همون ارامشی که یه عاشق کنار معشوقش داره

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

چ تلاشی کنیمآدمی که تو خونه زندانیت کرده و همش مثل سگ پاسبون بالا سرته نزاره حتی نفس راحت بکشی جای پ ...

چی بگم خداکمکتون کنه دیگه هرکسی تواین دنیایه جورامتحان میشه 

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

من خیلی چیزا داشتم تو زندگیم که خاص و مهمن

مثلا با کسی ازدواج کردم که دوسش دارم 

دانشگاهی رفتم که می خواستم 

رشته ای که دوستش دارم

کارم راحته و درآمدش به نسبت کارش عالیه

پدر و مادر خوب بالای سرم بوده

بچه خوب و سالمی دارم 

سرطان پدرم درمان شد

...

ولی نداشته هایی داشتم که شبیه حسرته ولی نمیشه اسم خیلی هاشو حسرت گذاشت مثل

نداشتن عروسی خوب

باردار نشدن مجدد

سفر به کیش و قشم و کشورهای خارجی

قد کوتاه

اینکه پدر و مادرم من را هم اندازه بقیه خواهر و برادرام دوست داشته باشند

و....

زندگی مجموعه داشته ها و نداشته هاست همین که داشته های من بیشتر از نداشته های منه یعنی من خوشبختم و باید خودم از درون این را تقویت کنم تا لمسش کنم و شاد زندگی کنم