2777
2789
عنوان

حسرت چی به دلتون مونده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 188 پست
مامانم منو شیرخواره داشت سرکار میرفت اونم بیمارستان به اون‌سختی و شلوغیداداشم بچه بود یهو رفت دانشگا ...

همسر من صبح میره تا شب

اینجام کسی رو ندارم

بچه رو که نمیشه تو این سنا برد مهد

به غریبه هم که نمیشه اطمینان کرد

اورد بالا سر نوزادی که نمیتونه حرف بزنه هزار تا بلا سرش بیاد نتونه بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حسرت یه تن سالم یه دستشویی و حموم عادی رفتن مثل بقیه ی آدماابدون دمپایی روی فرش راه رفتنراحت روی تشک ...

چ‌مشکلی داری عزیزم

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

دعوا با خانواده شوهر قابل تحمل تر از دعوا از کساییه که از گوشت و خون خودتن

آره درست میگی...خودمم پدری نداشتم که بتونم تکیه کنم بهش...همش تو سختی بودیم وهستیم...انشاالله خدا به هممون کمک کنه...

خوش به حال همه اونایی که پدر خوب دارن یا پدر بد دارنهزار بار خوش به حالتون خوش شانساخوش به حال اونای ...

اشتباه تایپی شد

خوش به حال اونایی که پدر خوب دارن یا پدر کلا ندارن

حالا میگید چرا و پدر عالیه

اگه بنظرتون پدری که زن و فرزنداشو کتک بزنه و تهمت بزنه و خونه زندانیشون کنه و همیشه باهاشون بد باشه و جاتون تصمیم گرفت و شوهرتون داد و بدبختون کرد و  خسیس و بد دل و ... هست خوبه

امیدوارم خدا همچین پدر یا شوهری بزاره تو کاستوم بفهمید چ عذابی می کشم...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
ممنون عزیزم 😘 ♥️ چرا به شاه خراسان پناه نمی‌بری دست خالی کسیو رد نمیکنه از خونه ش 🥲

هعی خواهر دوسال هست که رفتم ولی دست خالی ردم کرد💔😭 چقدر ازش خواستم ولی انگار به من بنده روسیاه نگاه هم نکرد

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
نمیتونم تکرارنکنماینک همش ب این فک میکنم ک کاش بااون ازداج میکردم کاش زنش میشدمو..

ببین من نمیدونم چند سالتع ولی حدس می‌زنم از شما بزرگتر باشم

هیچ وقت حسرت هیچ مردی رو نخور

خوشبین باش

رو خودت کار کن

سطح خودتو بالا ببر

اونوقت میبینی همسرت ۱۰ هیچ اونی ک فکر میکردی باهاش خوشبخت میشدی رو میزنه و خوشبخت ترینت میکنه

چ‌مشکلی داری عزیزم

وسواس نجس و پاکی شدید که اینقدر بهش اهمیت دادم که حاد شد و زد به جسمم تکرر ادرار گرفتم و.....

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
ممنون عزیزم 😘 ♥️ چرا به شاه خراسان پناه نمی‌بری دست خالی کسیو رد نمیکنه از خونه ش 🥲

ایی من به فدای اون شاه خراسان هروقت اومدم پیشش جوابمو داد الانم میخوام مریضمو شفا بده وبازم بیام پیشش 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دوس دارم برم بشین حرم امام رضا اینقد گریه کنم اینقد حرف بزنم تا دلم سبک شه 

امروز اینقد گریه کردم ولی ی دردایی تو دلمه ب هیچکس نمیتونم بگم این آدمو خفه میکنه 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

اشتباه تایپی شدخوش به حال اونایی که پدر خوب دارن یا پدر کلا ندارنحالا میگید چرا و پدر عالیهاگه بنظرت ...

توکل بخدا ان شالله ازاین به بعدزندگیتون بهتربشه البته بایدخودتون هم تلاش کنیدبرای تغییروضعیتتون

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

مگه مدرسا تون چی جو ری بوده؟

مدرسه ما جدا از مدارس عادی بود چون اقلیت بودیم 

جمعیت کم بود و مدرسمون عملا یک خونه ویلایی بود

نه اجازه اردو داشتیم و نه هیچی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

هعی خواهر دوسال هست که رفتم ولی دست خالی ردم کرد💔😭 چقدر ازش خواستم ولی انگار به من بنده روسیاه نگا ...

فقط و فقط چاره کارتون ای وی افه...

لب این پنجره چندیست به جان آمده‌ایم ! به تماشاگه بی نام و نشان آمده‌ایم / ذره ای بهره نبردیم از عالم نکند ما فقط بهر تماشای جهان آمده‌ایم🌱💔