2777
2789
عنوان

پنجشنبه دماغمو عمل کردم

280 بازدید | 50 پست

خیلی خیلی راحت پ بدون درد بود بچه ها ولی الان دخترم میگه مامان از روز اولم گنده تره راستم میگه خیلی گنده شده یعنی خوب میشه اونایی که تجربه دارن میشه بگین 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

ورمه 

نگران نباش 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک سال طول میکشه فرم اصلیش رو ببینی نگران نباش 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مبارکت باشه😍من دوماهه تقریبا عمل کردم

به من که توی خود ریکاوری گفتن دماغت دوبرابر قبل شده😂ولی توی بینی های گوشتی مخصوصا عادیه

صبوری کن و اجازه بده سه ماه تا یک سال بگذره

من چهارروزه دیگه چسب نمیزنم و تااااازه ورم وحشتناک نوک بینیم داره یکم فرم مثلثی میگیره

کاملا محسوسه 🥹 نگران نباش