2777
2789

برای همه ضروری؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو هم ساک بود هم با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره انشقاق رو زیاد بخون تاثیر زیادی داره برای حفظ جنین و مادر از خطر ❤

چشم قربونت مرسی.میخونم ولی باز ته دلم همون ترس ها باقی موندن.به امید خدا سالم و سلامت بچه هات بغل بگیری   

سوره ی حجرات رو بخون یا توگوشی پخش کن نی نی بشنوه نگران هیچیم نباش

انشاءالله فدات بشم.چشم حتما میخونم ممنونم ابجی گل.برام دعا کن که من و بچه ام سالم بمونیم از استرس شب و روز بیدارم 

انشاءالله فدات بشم.چشم حتما میخونم ممنونم ابجی گل.برام دعا کن که من و بچه ام سالم بمونیم از استرس شب ...

میدونم گلم درکت میکنم من مردم و زنده شدم تا ب ۳۷هفته رسیدم ۱۵روز دیگه بچم میاد همین الانشم دارم سکته میکنم فقط سالم باشه خدایا خودت مراقب بچهامون باش یا علی اصغر

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
برای همه ضروری؟

نه عزیزم فقط مادری که گروه خون منفی داره و شوهرش مثبت باشه.و انگار برای اونایی هم که خونریزی بارداری دارن یا سقط جنین دارن هم تجویز میشه.خصوصا متدر با گروه خونی منفی.ولی توی نت دیدم چند نفر هم که آرهاش منفی نداشتن دکترشون براشون تجویز کرده.نمیدونم حرفاشون صحت داره یا نه.هر کی هم میخواد بزنه دکتر گفت باید آزمایش کومبس بده بعد آمپول روگام رو بزنه

اووو چقدر گندش کردی منم این امپول رو زدم هم تو بارداری هم بعد زایمان.از چیش میترسیفقط خیلی گرونه همی ...

عزیزم از آینده نامعلوم میترسم.یعنی هزارتا فکر به سرم میزنه.مثلا میگم نکنه من یا بچه ام یا هردو مارو تلف کنه خداناکرده.یا اگه آمپول نزنم هم انواع و اقسام فکر و استرس میاد توی ذهنم.شما چرا زدی گلم؟ و اول حتما قبل از زدن امپول آزمایش دادی جواب چی درامد؟

میدونم گلم درکت میکنم من مردم و زنده شدم تا ب ۳۷هفته رسیدم ۱۵روز دیگه بچم میاد همین الانشم دارم سکته ...

اخی عزیزم چرا یعنی حالت بد بود یا استرس داشتی مثل من؟ الان حالت چطوره.بهتری گلم

انشاءالله که خدا شما و بچه ات در پناه خودش حفظ کنه و بسلامتی فارغ بشی الهی.خودت سزارین انتخاب کردی؟ چون گفتی دوهفته دیگه.چرا طبیعی نمیاری؟

اخی عزیزم چرا یعنی حالت بد بود یا استرس داشتی مثل من؟ الان حالت چطوره.بهتری گلمانشاءالله که خدا شما ...

من قبلا دوبار کورتاژ داشتم اینم بعد ده سال با ای وی اف باردارشدم هرروزش برام ی سال گذشته.

اره عزیزم خودم سزارین اختیاری انتخاب کردم نمیخوام براش مشکلی پیش بیاد.تازه بندنافشم پیچیده گردنش ازاسترس دارم میمیرم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم از آینده نامعلوم میترسم.یعنی هزارتا فکر به سرم میزنه.مثلا میگم نکنه من یا بچه ام یا هردو مارو ...

جوابش منفی بود

با اینکه من قبلا هم سقط داشتم و اصلا در جریان این ازمایش کومبس نبودم 

وقتی باردار شدم دکتزم گفت واییی این ازمایش رو بعد سقط هات ندادی ک امپول روگام بزنی گفتم نه،چون نمیدونستم .

گفت اووو پس معلوم نیست این بچت چی بشه!!!یه جوری گفت ک باز  ته دلم بی قرار شد

ولی خداروشکر الان بچم خوش و خرم و سرحال و سالم الحمدالله.

پس نگران نباش .

این یکو ک باردار شدم برای این روگام زدم هم هفته ۲۸ هم بعد زایمان 

لایک نکن خیرشو ببینی
من قبلا دوبار کورتاژ داشتم اینم بعد ده سال با ای وی اف باردارشدم هرروزش برام ی سال گذشته.اره عزیزم خ ...

الهی هزاران هزاران مرتبه شکر که خدا دعاهات مستجاب کرد مبارک باشه عزیزم و به امید خدا قدم پربرکت و خیری داشته باشه. خدایا انشاءالله این مادر مهربون در سلامتی کامل بچه اش به دنیا بیاره و لحظه ای از آنها غافل نشو.آبجی پس سال های انتظار زیادی کشیدی خدا به دلت صبر و امید الهی بده همیشه.توکلت فقط به خدا باشه خدا بنده هاش تنها نمیزاره 

جوابش منفی بودبا اینکه من قبلا هم سقط داشتم و اصلا در جریان این ازمایش کومبس نبودم وقتی باردار شدم د ...

خدارو شکر که به خیر گذشت عزیزم و انشاءالله خدا بچه هات حفظ کنه قربونت.

پس اگه جواب منفی بود چرا آمپول زدی؟

خداروشکر من هم الان جواب منفی درآمد یعنی آمپول بزنم یا نه!؟ مامای بهداشت گفت چون جواب آزمایش نگاتیو هست دیگه نمی‌خواد آمپول روگام بزنی .به نظرت چیکار کنم !!؟؟؟

الهی هزاران هزاران مرتبه شکر که خدا دعاهات مستجاب کرد مبارک باشه عزیزم و به امید خدا قدم پربرکت و خی ...

عزیزدلمی ممنون از دعای قشنگت گلم الهی حاجت رواشی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدارو شکر که به خیر گذشت عزیزم و انشاءالله خدا بچه هات حفظ کنه قربونت.پس اگه جواب منفی بود چرا آمپول ...

خب منفی باشه باید امپول رو بزنی 

اگ مثبت باشه انگاری خونت الودس و ب بچه منتقل میشه و از این حرفا و دکتر باید فکر دیگه ای کنه.

لایک نکن خیرشو ببینی