2777
2789
خب منفی باشه باید امپول رو بزنی اگ مثبت باشه انگاری خونت الودس و ب بچه منتقل میشه و از این حرفا و دک ...

وای عزیزم یعنی باید آمپول رو بزنم حتما؟خیلی میترسم.اخه ماما بهداشت گفت نمی‌خواد بزنی آمپول روگام.خالا باز میپرسم از دکتر متخصص زنان.توکل بر خدا التماس دعا.ممنون قشنگم

وای عزیزم یعنی باید آمپول رو بزنم حتما؟خیلی میترسم.اخه ماما بهداشت گفت نمی‌خواد بزنی آمپول روگام.خال ...

عزیزم مگه گروه خونی خودت منفی و همسرتون مثبت نیست؟

اگ خودت منفی و همسرت مثبت باشه باید حتما بزنی

لایک نکن خیرشو ببینی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مگه گروه خونی خودت منفی و همسرتون مثبت نیست؟اگ خودت منفی و همسرت مثبت باشه باید حتما بزنی

اره فدات من Bمنفی و شوهرم هم Oمثبت هست.

الان عزیزم از وقتی بهم گفتی رفتم دوباره این ماجرا رو پیگیر شدم و دکتر میگه چون جواب آزمایش مثبت نیست نمی‌خواد آمپول روگام بزنی ولی ماما میگه حتی اگه جواب آزمایش منفی درآمده باید آمپول روگام رو بزنی.در نهایت مامای بهداشت هم میگه که من وسط این دو نفر توی شک افتادم نمی‌دونم باید بزنی یا نزنی آمپول رو!!! گفت حالا خودت پیش دکتر و متخصص برو و آزمایش رو‌ نشون بده و با اطمینان ببین چی بهت میگن که خیالت راحت بشه

اره فدات من Bمنفی و شوهرم هم Oمثبت هست.الان عزیزم از وقتی بهم گفتی رفتم دوباره این ماجرا رو پیگیر شد ...

خب عزیزم پس باید بزنی

جواب ازمایش ربطی ب امپول نداره در هرصورت باید اون امپول زده بشه چون خون شما منفی و همسر مثبته.

بله از پزشکت هم سوال کن تا خاطر جم تر بشی

لایک نکن خیرشو ببینی
خب عزیزم پس باید بزنیجواب ازمایش ربطی ب امپول نداره در هرصورت باید اون امپول زده بشه چون خون شما منف ...

اوکی قربونت مرسی مهربونم.پس باید پولش جور کنم چون بیمه ندارم و میگن آزاد خیلی گرونه.نمیدونم چجوری تهیه اش کنم.و میگن منطقه ما نداره و باید بری مرکز استان از داروخانه ها بگیری.خدایا خودت کمک کن

اوکی قربونت مرسی مهربونم.پس باید پولش جور کنم چون بیمه ندارم و میگن آزاد خیلی گرونه.نمیدونم چجوری ته ...

خواهش عزیزم اره روگام خیلی گرونه و اینکه باید پزشک برات بنویسه سر خود نخر.

لایک نکن خیرشو ببینی
خواهش عزیزم اره روگام خیلی گرونه و اینکه باید پزشک برات بنویسه سر خود نخر.

توکل بر خدا عزیزدلم تا ببینم چی میشه.مرسی از تمام لطف و مهربونیات و اینکه وقت گذاشتی   

توکل بر خدا عزیزدلم تا ببینم چی میشه.مرسی از تمام لطف و مهربونیات و اینکه وقت گذاشتی

خاهش میکنپ گلم انشاالله ب سلامتی زایمان کنی و با بغل پر خونه برگردی.

این نگرانی ها طبیعیه منم مثل تو بودم پارسال 

ولی بعدش دنیا اومد باز پروسه بچه داری داستان ها و چالش های دیگه شروع میشه و نگرانی های جدید و تجربه ها.

همشون قشنگن و میگذرن....

لایک نکن خیرشو ببینی
خاهش میکنپ گلم انشاالله ب سلامتی زایمان کنی و با بغل پر خونه برگردی.این نگرانی ها طبیعیه منم مثل تو ...

ممنونم عزیزدلم.الهی خدا عزیزانت حفظ کنه برام دعا کن واقعا کم آوردم از این همه استرس و ترس .آره واقعا نگرانی ها تموم شدنی نیستند برای هر حال داغونی توکل بر خدا 

وا ی جوری نوشتی انگار چیه

من گروه خونیم Bمنفی  ۲۷هفته رگام زدم اما بعد بارداری چون دخترمم منفی بود دیگه نزدم

خیلی جو میدی ها

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

یک روگام دیگه ترس نداره

دارم میرم هفته ۳۱ اما هنوز نزدم.میترسم عزیزم بعضیا میگن روگام زدیم و بچه نموند.بعضیا میگن چون روگام نزدیم بچه نموند و بر ترسم افزوده شد...نمیدونم حرف کی قبول کنم.حالا مشکل اینجاست که چون آزمایش این دایرکت کومبس دادم و منفی جوابش شد ماما میگه چه منفی چه مثبت باید روگام رو بزنی اما دکتر میگه نه نمی‌خواد بزنی چون جواب منفی دراومد.خودم هم گیج شدم وبلااتکلیفم  

وا ی جوری نوشتی انگار چیهمن گروه خونیم Bمنفی ۲۷هفته رگام زدم اما بعد بارداری چون دخترمم منفی بود دی ...

عزیزم من چون بخاطر شکستگی پا اتاق عمل رفتم و دارم دارو مصرف میکنم و همچنین آمپول انوکساپارین ضدلختگی خون هم هر شب میزنم میترسم تداخل دارویی هم بشه با آمپول روگام.نمیدونم تا چند هفتگی آمپول ضدلخته خون رو قطع کنم از ترس شب و روز توی فکرم.اخه هر دکتری یک نظر متفاوتی داره و آدم رو گیج میکنن

دارم میرم هفته ۳۱ اما هنوز نزدم.میترسم عزیزم بعضیا میگن روگام زدیم و بچه نموند.بعضیا میگن چون روگام ...

عزمزمه من منفی بود نزدم ولی خوب اگه نزنی برای این بارداری مشکلی نداری برای بارداری دوم باعث مرگ مادر میشه