خدایا شکرت هزاران مرتبه و ناشکری نمیکنیم.اما این بارداری دوره زمونه چقدر سخت شده.
تا حالا شنیدین اسم این آزمایش در هفته۲۸ بارداری؟! اگه جواب مثبت دربیاد و زن باردار با گروه خونی آرهاش منفی و شوهرش آرهاش مثبت باشه باید آمپول ایمونوگلوبولین یا همون آمپول روگام بزنه و بعد از زایمان هم بعد از آزمایش گرفتن از مادر و بچه به دنیا آمده هم اگه جواب مثبت بشه باید آمپول روگام بزنن.عجب چیزهایی داریم میبینیم و میشنویم.زنان قدیم هیچی نداشتن اما بچه های سالم تری از دوره زمونه فعلی ما به دنیا آوردن اون هم تعداد بالا.و سقط خیلی خیلی تعداد کم داشتن.پناه بر خدا
حالا من آزمایش دادم منتظر جوابم.دارم دیوونه میشم نمیدونم بزنم آمپول یا نزنم.اگه تاپیک های قبلی منو بخونین متوجه میشین هر روز ماجرا و درد جدیدی در بارداری پیدا میکنم خستم شد از این امتحان های الهی.خدایا کمکم کن من از این بارداری جان سالم به در ببرم من و جنین توی شکمم.خبلی دارم تحقیق میکنم هم توی نت و هم حضوری از بهداشت و ماماها و متخصص زنان میپرسم.هر کی ی چیزی میگه.توی نی نی سایت هم خیلی نظرات خواندم.موندم حرف چه کسانی باور و قبول کنم!؟بیچاره اون زنانی که دکترشون بهشون اطلاع نده.طبق نظراتی که خواندم هم جواب منفی هم جواب مثبت استرس اوره.نمیدونم کدوم راه انتخاب کنم.خداناکرده خیلی اتفاقات میفته اگه کسی سهل انگاری کنه و دست کم بگیره این آزمایش و این آمپول رو.میگن دلیل اکثر سقط ها همین نزدن آمپول روگام هست البته نمیدونم صحت داره یا نه.خدایا توکل بر خدا و توسل به پیامبرت و امامان معصوم صلوات الله علیهم.خودت همه رو حفظ کن و در پناه خودت امنیت رو برقرار کن.