2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 164 پست
اصلا جاهای جدا عروسی رو میگیرن بعد با داماد میرن دنبال عروس اونجا که داره عروسی میگیره میبرنش خونش؛خ ...

این موارد نال سال های قبل بوده الان خیلی کم پیش میاد

توی تالار باشه باهم هستن

ولی خیلی اونجوری باحال و باصفاست اصلا عروس ببری و بیاری خیلی مزه میده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا عجیبه، حالا من شنیدم بعضیا خرج عقد با خانواده عروسه! اینم برا من عجیب بود

نه اینجا عروس داماد مشترک تالارمیگیرن نصف نصف پول تالارو میدن هرکی میوه شیرینی مهمون خودشو میخره عروسو میبرن خونه مادرشوهر شبم عروسی تا پنج صبح واسه داماد میگیرن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بله اکثرا اینجوریهاصلا هم دعوا پیش نمیاد سر تعداد و منت گداشتنیکی ۲۰نفر دعوت میکنه یکی ۲۰۰نفر ربطی ب ...

وا. ما اصلا از این رسما نداریم

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
مگه نگفتی چهار سال پیش ؟

جاریش ۴سال نامزد بوده برا عروسی اسی فک کنم

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
مگه نگفتی چهار سال پیش ؟

نه گفتم چهار سال اونا نامزد بودن سال پیش 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نه اینجا عروس داماد مشترک تالارمیگیرن نصف نصف پول تالارو میدن هرکی میوه شیرینی مهمون خودشو میخره عرو ...

واقعا، عزیزم این رسم کدوم شهره؟

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
جاریش ۴سال نامزد بوده برا عروسی اسی فک کنم

اره دقیقا

واقعا، عزیزم این رسم کدوم شهره؟

تبریز هستیم اینجا شهربزرگیه همه جورادم و رسمی هست برای ماعم اینطوره

چه عجیب

چرا عجیب

خیلی خوبه

من رفتم عروسی خودمونی و با فامیل های خودت بدون رودربایسی و تعارف خیلییی خوبه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وا. ما اصلا از این رسما نداریم

عزیزم قرار نیست چون شمارسم ندارید عجیب باشه ک😄😄منم ۸سال قبل اینجوری بود البته الان دیگه باهم میگیرن

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
به نظرم آبروی شوهرت با این یه دست تنگی نبر

مگه داداشش سال پیش چهارصدتومن خرج کرد ابروی داداشش رفت؟

عزیزم قرار نیست چون شمارسم ندارید عجیب باشه ک😄😄منم ۸سال قبل اینجوری بود البته الان دیگه باهم میگیر ...

ارع راست میگی 😂 حالا رسم ما  اینه تمام خرج عروسی از اول تا آخرش با دوماده حتی جهیزیه هم با دوماد تازه دوماد ب پدر عروس هم باید مبلغی که موقع بله برون با مهریه تعیین میشه رو تا قبل از عروسی بده