سه شنبه عروسی برادرشوهرو وجاریمه یعنی تالار واسه عروس و عروسی تو خونه برای داماد ماعروسی کردنی اینا چهارسال بود نامزد بودن فقط مادرزنش برادرشوهرم تو کارت دعوت 300بهمون پول داد برادرشوهرمم که واسه عروسی شوهرم400خرج کرده حالا من میگم تو کارت دعوت پول نذارم 100هزا تومن شاباش بدم مادرمم 450هزارتومن پول میذاره توومن پات شوهرمم یه تومن نار گذاشته واسه عروسی داداشش کارخوبی می کنم؟جمعه هم حنای دختررفتم شاباش و.. دادم
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
اگ دنبال جبرانی اونا پارسال ۴۰۰ دادن تو الان کمترین حالت ۸۰۰ بده دست عروسم ۱۰۰ کمه حداقل ۲۰۰بده
سروته سه تومن داریم دوتومنم باید جور کنیم بدیم کرایه خونه تاسر برج
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انتظار نداری که وقتی چهارصد خرج کرده برادرشوهرم من برم براش بریز بپاش کنم؟
موقع عروسیتون طلا چند بود ؟ الان چنده ؟ فک کنم اون موقع ۷۰۰ تومن طلا بوده برادرشوهرت پول نیم گرم طلا ...
خوش خیالی ها خواهر
سال پیش عروسیم بود چه هفتصد تومنی؟😂