2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 164 پست
ارع راست میگی 😂 حالا رسم ما اینه تمام خرج عروسی از اول تا آخرش با دوماده حتی جهیزیه هم با دوماد تا ...

چ رسم خوبی 😅کاش عروس شماها میشدم 😃😃کجایی هستید دخترمو بدم اون طرفا😉😉

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
خب اسی تو که تصمیمتو گرفتی دیگه نظر مارو می‌خوای چیکار

بخدا نمیدونم جاریم چجورروش شددست خالی بیاد مفت مجانی بخوره بذاره بره من روم نمیشه کادوندم از طرفی احساس حماقت می کنم واسه کسی که نکشید یه قرون خرج کنه ببرم پول بدم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فامیل دورنیستم ولی خب اینا عروسی ما حتی یه قرون شاباش ندادن مگه پول غذای توشیکمشونو دادن اونا؟

عزیزم خودت بهتر میدونی چیکار کنی و چقد بدی تایپیک زدن باعث اعصاب خوردیت میشه دراین مواقع... برادرشوهرمنم فقط شاباش بمن داد کادو نداد منم همین کارو کردم براش . 😊😊

بخدا نمیدونم جاریم چجورروش شددست خالی بیاد مفت مجانی بخوره بذاره بره من روم نمیشه کادوندم از طرفی اح ...

برا برادرشوهرت میدی دگ من پای این چیزا بیفته میگم براهمخون شوهرمه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
چ رسم خوبی 😅کاش عروس شماها میشدم 😃😃کجایی هستید دخترمو بدم اون طرفا😉😉

عزیزم ما بلوچیم، خوبی از خودته 🌹😘

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
بله این حرف کاملا درسته از نامزد نمیشه توقع داشت خانواده نبودن هنوز سرشون تو زندگی نبوده

خب اخه لاقل عروسی داداشش که باید خرج میکرد 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بخدا نمیدونم جاریم چجورروش شددست خالی بیاد مفت مجانی بخوره بذاره بره من روم نمیشه کادوندم از طرفی اح ...

جاریتم مگ جدا باید پول میداد؟😐😐😐😐شوهرش ک پول داده.مامانشم که پول داده.  دیگه چته پس؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

جاریت اون زمان عقد بوده و کادویی که مادرش داده دراصل کادوی خودشو دخترش بوده

ما تو عقد رسممون اینه دختر چیزی نمیندازه مگه در حد ۱۰۰تا ۲۰۰

متاهل🩷🍃
عزیزم خودت بهتر میدونی چیکار کنی و چقد بدی تایپیک زدن باعث اعصاب خوردیت میشه دراین مواقع... برادرشوه ...

من به جای اونا خجالت کشیدم پول خرج نکردن بخدا

جاریت اون زمان عقد بوده و کادویی که مادرش داده دراصل کادوی خودشو دخترش بودهما تو عقد رسممون اینه دخت ...

الان من بااین اوصاف بذارم نذارم چیکارکنم؟

جاریتم مگ جدا باید پول میداد؟😐😐😐😐شوهرش ک پول داده.مامانشم که پول داده. دیگه چته پس؟؟؟

خب مادرمنم دعوته وهم پدرم اونام میبرن خرج میکنن

خجالت نکش الان وقت جبرانه

اخهاخه خجالت میکشم برم بخورم و بخوابم بعد کادو ندم یه اخلاقی دارم نمی تونم تو روی طرف نگاه کنم 

خب اخه لاقل عروسی داداشش که باید خرج میکرد

ببین خودت باید تصمیم بگیری اگه طرف درآمد داشته و خرج نکرده بله درسته ولی اگه واقعا دستشون تنگ بوده شما هم کمی بیشتر مایه بزار بالاخره ان شاءالله بعداً شما بچه دار میشی کادو بچه هست

بعد شما جبران کادو می‌کنی اون زمان بهتر مشخص میشه

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم