2777
2789
عنوان

برای عروسی جاریم فقط شاباش بدمدیاتوی کارت دعوتم پول بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 164 پست
عروسی جدا جدا تو خمینی شهر مرسومه؛کادو هم کم میدن

یعنی خانواده عروس خرج فامیل خودشون رو میده خانواده دوماد خرج فامیل خودشون؟

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
اگ دنبال جبرانی اونا پارسال ۴۰۰ دادن تو الان کمترین حالت ۸۰۰ بده دست عروسم ۱۰۰ کمه حداقل ۲۰۰بده

سروته سه تومن داریم دوتومنم باید جور کنیم بدیم کرایه خونه تاسر برج 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا سال قبل برادرشوهرم چهارصد هزار خرج کرده نه ما شوهرمدالان میهواد یه تومن خرج کنه منم توتالار کار ...

خب اسی تو که تصمیمتو گرفتی دیگه نظر مارو می‌خوای چیکار 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

موقع عروسیتون طلا چند بود ؟ 

الان چنده ؟ 

فک کنم اون موقع ۷۰۰ تومن طلا بوده 

برادرشوهرت پول نیم گرم طلا داده شما هم حداقل الان ۲.۵ باید بندازید تا برابر بشه با کادوی اوشون موقع عروسیتون

سروته سه تومن داریم دوتومنم باید جور کنیم بدیم کرایه خونه تاسر برج

عزیزم پس بااین شرایط خودت بهتر میدونی شرایطت و صلاحتو اینجا از هرقشر و طبقه ای هست و هرکس باتوجه ب رسم و سطح برگزاری مراسم و فرهنگ خودشون نظر میده

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

اصلا جاهای جدا عروسی رو میگیرن بعد با داماد میرن دنبال عروس اونجا که داره عروسی میگیره میبرنش خونش؛خیلی عجیبن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ی تومن کمهما چهار سال پیش8تومن دادیم

انتظار نداری که وقتی چهارصد خرج کرده برادرشوهرم من برم براش بریز بپاش کنم؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بله اکثرا اینجوریه

اصلا هم دعوا پیش نمیاد سر تعداد و منت گداشتن

یکی ۲۰نفر دعوت میکنه یکی ۲۰۰نفر ربطی به بقیه نداره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
شما الان ازدواج کردید و خانواده محسوب میشید اونا وقت عروسی شما هنوز عقد بودن توقع زیادی نمیشه ازشون ...

بله این حرف کاملا درسته از نامزد نمیشه توقع داشت خانواده نبودن هنوز سرشون تو زندگی نبوده 

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
اصلا جاهای جدا عروسی رو میگیرن بعد با داماد میرن دنبال عروس اونجا که داره عروسی میگیره میبرنش خونش؛خ ...

واقعا عجیبه، حالا من شنیدم بعضیا خرج عقد با خانواده عروسه! اینم برا من عجیب بود

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
موقع عروسیتون طلا چند بود ؟ الان چنده ؟ فک کنم اون موقع ۷۰۰ تومن طلا بوده برادرشوهرت پول نیم گرم طلا ...

خوش خیالی ها خواهر

سال پیش عروسیم بود چه هفتصد تومنی؟😂

بنظرم شما رسمتون باشه ک کلا کادو زیاد نمیدین و شاباش کنارش میدین

ما اصلا شاباش نمیدیم یا خیلی کم خواهر برادرای عروس دوماد فقط 

اما کادو بیشتر میدیم مثلا غریبه ها دیگه همه ی تومن میدن یک و نیم نزدیکا دیگه خیلی بیشتر میشه