2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4982 بازدید | 190 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین طرف هرچقدر عیه سلام هم باشه ،باز تحریک میشه تو چرا اینکار کردی ،چرا باهاش صحبت کردی ،چرا گپ بهش ...

ب ایناش فک نکردم. کسیو نداشتم ک راه درستو بهم نشون بده یا بخاد کمکی کنه تا زندگیم سر و سامون بگیره

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی

اسی من چتارو نخونده بودم نظر دادم الان ک خوندم نظرم عوض شد🤕

این دیگ چ موجودیه اول ک واقعا نباید این کارو میکردی ولی خانومای اینجارو درک نمیکنم یعنی چی هرکس باشه با این کارا تحریک میشه؟؟؟؟واقعا نمیفهمم!!!مردی ک با یه چت ساده وا بده و تحریک شه و خیانت کنه بدرد چی میخوره؟

اسی اگ باهاش ازدواج نکردی بیشتر فکر کن خوددانی

عزیزم اگ متاهله چ اصراری داره بگه مجردم و ازدواج نمیکنموالا یکم عجیبه...خداخودش کمک کنه

اره قبلا خیلی پرسیدم ازش ک حتا دوست دخترم نداری میگفت ن

اسی نمیدونم چرا از خوندن اسکرین شات ها وایبر غمگین. بهم دست داد..نامزدت گناهه‌ باهاش رفیق باش نه رقی ...

میترسم همش .بخدا دوسش دارم میمیرم براش ولی حتا تلفنی نمیتونم باهاش خرف بزنم. میترسم یکی بیاد ک بهتر از من و اون ..

من الکی اسم ی دختر ک اصلنم وجود نداره گفتم ک تو یکی از روستاهااطرافه مثلا خونشون

خب عزیزم میگه چند بار رفته تا ببینتش.

واقعا به شما پیام کم میده؟ اگه سرده نسبت بهت، یعنی اونقدر که باید دوستت نداره دیگه. ما که نمیشناسیمش. شما میشناسی. میدونی خودت. فقط تو رو خدا به هیچ وجه به خاطر دوست داشتن خودتو گول نزن. بشین منطقی به رفتارهاش فکر کن. اگه خوبه در کل، این یه شیطنتشو فعلا، فقط فعلا نادیده بگیر و بیشتر به خودتون زمان بده.اگه نه، دل بکن ازش. خوشبخت نمیشی باهاش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اره قبلا خیلی پرسیدم ازش ک حتا دوست دخترم نداری میگفت ن

امیدوارم خداخودش کمک کنه گلم واقعا...ولی خب شماهم اگ انقدر پیگیر باشین بالاخره اونم کنجکاو میشه و احتمالش زیاده سست شه،مرد رو باید جذب خودت کنی،خیلیم وابسته وضعیف نباش سعی کن بعضی جاها ازت بترسه

درضمن منم باشگاه پروازی بودم یادش بخیر🥰

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘

وقتی انقد خوب خودش اومد گفت ک یکی بهش پیام داده باید ی جوری میکشوندیش سمت خودت با حرفات و قربون صدقش میرفتی ک باهات روراست بوده بعدم دیگه پیام نمیدادی و پیگیر نمیشدی

ادامه دادن چتت باعث میشه روش باز شه براش عادی شه این جور ارتباطات

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره لره

من کاری به اینکه پاداد یا نه ندارم اما انگار یه خلا داره و از اوضاعش ناراضیه و کلا از موضوعاتی ناراحته .

سعی کن به عنوان همسرش باهاش دوست باشی و مشکلاتتونو با هم حل کنید .

نگفتی عقدید یا نه؟ 

اسی من چتارو نخونده بودم نظر دادم الان ک خوندم نظرم عوض شد🤕این دیگ چ موجودیه اول ک واقعا نباید این ...

چجوری دست بکشم از اون همه سختی. من تازه کبودی صورتم خوب شده. 😭

تازه از کما اومدم بخاطر خودکشی