2777
2789
عنوان

توروخدا بگید این خیانته یا نه دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4981 بازدید | 190 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل شما بزرگتر نداره؟؟یکی که پدرت قبولش داشته باشه،یکیو واسطه کن با خانوادت صحبت کنن راضیشون کنن محدودیتارو کمتر کنن،نامزدت حوصله خودشم نداره چه برسه خیانت، تو که تا اینجا پاش نشستی حتی خودکشی کردی از این به بعدشم سفت وسخت پاش وایسا اونم بفهمه یکی پشتش هست 

بنظر من خیانت نیست 

بش زنگ بزن بگو تکلیفتو روشن کنه 

دیگه هم به خودکشی و اینچیا فکر نکن لطفا 

خودکشی تنها گناهیه که هیچوقت بخشیده نمیشه ، همیشه سرگردانه روح آدم و هیچوقت راحتی نمی‌بینه 

قوی باش ، یا با این میری سر خونه زندگیت ، یا دیدی یکی بهتر قسمتته 

اینهمه گل رنگارنگ تو دنیاس

اگ من نبودم یکی دیگ بود و میرفتن بیرون باهم چی 😭😭😭😭

خب عزیزم چرا اینکارو میکنی

ببین من ب شوهرم اعتماد دارم ولی وقتی بخاد همچین چیزی پیش بیاد مگ میشه پاشون نلغزه پسر نوح ک نیستن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اگ من نبودم یکی دیگ بود و میرفتن سر قرار چی

سلام ..ببین از هرچی بترسی به سرت میاد تو الان داری تو ترس و وحشت و احساس بد دست و پا میزنی و کار رو خراب تر میکنی ادمها از همدیگه از رفتار همدیگه که معلوم هم نیست به ظاهر حس همو میگیرن خب تو الان داری به اون حس ضعف و بدبختی میدی داری با رفتارات و گریه کردنات و پیامدادنهات بهش این حس رو منتقل میکنی ک من بدبختم بهت وابستم اگه نباشی خودمو میکشم ..خب تو خودت اگر جای اون باشی همچین دختری رو دوس داری نه ازش زده میشی ...پس به جای این پیام دادنها و ترسیدنها سعی کن اول ب ارامش برسی مطمین باش قلبت ک اروم بشه حس خوب پیدا کنی اونم حس تو رو میگیره و مث قبل باهات خوب میشه اون اول دوستت داشته دیگه اما وقتی دیده مانع هست و‌تو مدام پیگیری و گریه میکنی مدام پیام میدی و نق میزنی و... کلافه میشه خب اون دلش ب چیه تو خوش باشه ؟از چتهاشم معلوم بود که سردرگمه

و دلسرده ...تو باید پر از انرژی و‌حال خوب بشی تا اونم خوب بشه مردی ک بد ذات نباشه و بیمار جنسی و...نباشه رو‌میتونی با انرژی خوبت به خودت جذب کنی نه فیلم بازی کنی نه واقعا باید حالت رو عوض کنی مردا از زن ترسو ضعیف چسبنده گریه رو متنفرن و هیچ‌وقت عاشقش نمیشن 

ببین شوهرت داره درد و دل میکنه با مثلا ی غریبه بفهم درونش چ خبره از چی ناراحته و دردش چیه

تا میام باهاش حرف بزنم ناراحت میشه میره چون خودم دلم پره 

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی
به قول معروف آنچه شرط بلاغ بود ما با تو گفتيم خواه پند گير و خواه ملال اين راه به تركستان ميره كه ش ...

میدونم کارم اشتباهه اما نمیدونم چکار کنم

السلام علیک یااباصالح المهدی ادرکنی