2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 139 پست
اون بچه هم گناهه همش استرس زود از دست دادن والدين داره و بقيه مادر پدر جوان تو مدرسه اين اونوقت😕

این فاصله ی سنی خیلییی بچه رو اذیت میکنه..مامان من زیادم پیر نیس، من چون شاغلم به دخترم میگم بعضی جاها با مامانی برو ..میگه نه مامان همه جوونه من دوس دارم خودت بیای

دبیر🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه نظر من اینه که غیر منطقیه حالا هرچقدر می خوای توجیح کن من نظرم تو تغییر نمیدماصلا من خودخواه ام ...

اتفاقا این حرفی شما میزنی پدر و مادرایی که سنشون بالاست و بچه دار میشن همینو میزنن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من اختلاف سنیم با پدرمادرم چهل سالهاتفاقا از خیلیا که نزدیک همن سنشون با هم تعامل بهتری داریم این بی ...

آره منم نگفتم همه اینطوری ان 

تو فامیل چند مورد هستش که اخلاقیاتشون اونطوری که گفتمه

بلاخره استثنا هم هستش دیگه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه ها واقعا خوب نیست خیلیا جبهه گرفتن تو فکر کن مادر و دختر نتونن تو مهمونی و. مجلسی کنار هم بشینن چون بچه ها بیشتر هم سر همون مادر بزرگه دعواشونع بچه ان حسودیشون میشه بعدم خودش وقت استراحتش نه بچه اوردن

از کجا این حرفا رو درمیاری!

😐😐😐عزیزم آدم هر روز نسبت به دیروزش پیر تر میشه روز به روز جوون نمیشه که 

شما پنجاه سالگی بیار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

اتفاقا این حرفی شما میزنی پدر و مادرایی که سنشون بالاست و بچه دار میشن همینو میزنن

این کاربر ول کن نیست حوصله ام رو سر برد دیگه باید جوابی می دادم ول کنه

بازم ریپ زده این بار دبگه نمی خونم ریپش رو😂

منطقی جوابش رو دادم بازم ول نمیکنه دیگه همین فقط براش جواب بود

مامان من 4 تا دختر داره دو تا داماد نوه شم یه هفته دیگه دنیا میاد ولی هنوز ک هنوزه دنبال پسره🫠 میخو ...

اصلا ما میگم مادر شما پسر نداره اصلا حق میدیم دلش پسر بخواد ولی کسی که از هردوتاش داره چرا باز میاره 

خب اونا فرق میکننمن خودم همیشه دلم برا بچه هایی که فاصله سنیشون با پدر و مادر زیاده ،میسوزهانگار همو ...

خب کلا الان فاصله زیاد شده بین مادر و کودم

من بچه چهارمم با مادرم ۲۸سال فاصله دارم

پسرم بچه اوله ۲۸سال فتصله داره

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
آره منم نگفتم همه اینطوری ان تو فامیل چند مورد هستش که اخلاقیاتشون اونطوری که گفتمهبلاخره استثنا هم ...

میدونی چیه🤣😂

یاد خودم افتادم منم میگفتم قبل سی میارم

ولی الان نه دارم سی میشم هنوز دلم نمیخاد

ادم نظرش تغییر میکنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اصلا ما میگم مادر شما پسر نداره اصلا حق میدیم دلش پسر بخواد ولی کسی که از هردوتاش داره چرا باز میاره

من ک ن به مامانم حق میدم ن اونایی ک تو سن بالا بچه میارن مگر اینکه طرف بچه نداشته باشه اصلا ک بخواد بچه بیاره تو سن بالا

بخدا یه جوریه آدم خجالت میکشه خواهر برادرش همسن بچش باشه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

میدونی چیه🤣😂یاد خودم افتادم منم میگفتم قبل سی میارمولی الان نه دارم سی میشم هنوز دلم نمیخادادم نظر ...

باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها واقعا خوب نیست خیلیا جبهه گرفتن تو فکر کن مادر و دختر نتونن تو مهمونی و. مجلسی کنار هم بشینن ...

بعضی ها کلا منطق تو سرشون نمیره حالا هرچی دلیل منطقی بیار فایده نداره

همون اولین کامنت که خودم گذاشتم هم بهت گفتم که الان بی منطق ها میریزن سرت دیدی سد😂

من خوب اینجا و کاربرهاش رو میشناسم