2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد مادرای سن بالا با بچه بزرگ بازم بچه بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 139 پست
من نظر خودمو گفتم مگه شمارو مجبور کردم قبل سی بچه بیارین؟به بقیه چیکار دارم من خودمو میگم که قبل 30 ...

نگفتین من خودم دلم میخاد

گفتین به نظرم بعد سی نباید اورد😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
من کار به جنبه زشت بودن یا نبودن کار ندارم اما سن بالا مناسب بچه دار شدن نیست چون با افزایش سن احتم ...

والا ی کاربر میگه بچه ها باهوش تر میشن 🤣🤣

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگفتین من خودم دلم میخادگفتین به نظرم بعد سی نباید اورد😐

من نظر خودمو گفتم رو خودمم اجراش میکنم 

نگفتم شما نباید قبل سی بچه بیاریددد

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بخدا دختر بیچاره منم همینطور تا دستش میخورد به وسایل داداشم اون جیغش درمیومد مامانم اینو دعوا میکرد ...

حست درسته منطقی نیست ولی خیلی قابل درکه..یعنی ما نمیتونیم توقع داشته باشیم و براشون تصمیم بگیریم ولی با توجه به جو و شرایط الان جامعه آدم انتظار داره که مادر کمک دستش باشه و هروقت خواست بتونه بره خونه مادرش...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بنده خدا بخاطر حماقت مادرش زندگیش از هم پاشید

اوهوم 

الان نه این ازدواج کرده

نه اون زن گرفته 

خیلی شرایط سختی بود

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خب اونا فرق میکننمن خودم همیشه دلم برا بچه هایی که فاصله سنیشون با پدر و مادر زیاده ،میسوزهانگار همو ...

من اختلاف سنیم با پدرمادرم چهل ساله

اتفاقا از خیلیا که نزدیک همن سنشون با هم تعامل بهتری داریم 

این بیشتر به تربیت خانواده و خود اخلاق پدر مادر مرتبطه تا سنشون

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

عمه ی شوهرم  با سن ۴۲ هم خداخواسته باردار شد در حالیکه عروس و داماد داشت و دخترا اخم و‌تخم و غرغر

ولی الان کل نوه‌ها هر روز صبح‌تا شب خونه عمه مشغول و بازی با ته تغاری 

این ته‌تغاری هم‌اینقدر دوس دارن و بهش می‌رسن بقیه ی بچه ها

بالاخره خدا رو خوش نمیاد بعضی رفتارها و‌خودخواهی ها

با هم مهربون باشیم.😍برای همدیگه خیر بخوایم.🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد
والا ی کاربر میگه بچه ها باهوش تر میشن 🤣🤣

😂😑نمیدونم ایشون رو چه مبنایی میگه اما تا الان هرچی مقاله و کتاب نوشته شده اینو تایید کرده که سن که بالا میره احتمال اختلال عدم جدا شدن کروموزومی تو تقسیم بیشتر میشه و باعث ناهنجاری کروموزومی شدید  میشه 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
اصلنم بد نیست. خب بچه میخواد مگه باید مشورت کنه با همه؟مگه خاله‌ت بچه‌دار شده کسی بهش کمک میکنه؟ دخت ...

خودت دوست داری اون بچهه باشی؟ بری کلاس اول مادرت 60 سالش باشه پدرت 70 سال؟ همه فکر کنن مادربزرگ و پدربزرگت آوردنت مدرسه؟

حوصله نداشته باشن بهت درس بگن یا شهربازی ببرنت؟

خواهر زادت ازت بزرگتر باشه بهت بگه خاله؟

بچه بشه 20 سالش دور از جون پدر مادرش یا از کار افتاده بشن یا بمیرن؟

اینجور بچه ها میشن پرستار پدر مادر

من یکی رو میشناسم اینجوریه بزرگترین آرزوش داشتن پدر مادر جوونه!!

تا قبل اون آدم سر حال و شاداب تره ولی بعد سی بدن به خاطر افزایش سن رو به فرسایش می‌ره حالا بچه بیاری ...

از کجا این حرفا رو درمیاری!

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)