2777
2789
عنوان

عکس پروفایل کراش دوستم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 78 پست
دقیقا مشخصه دست و صورتش نرمه اصلا از اینا که مثلا رفته تا ارشد درس خونده بعدش هم جایی اداره ای شغل پ ...

آره عزیزم ، منم داداشم ۳۰ سالشه انقد همه چی راحت و آماده دم و دستش بوده قیافه‌ش ۲۵ میخوره 

نازنین خانم هستم :)))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین از تاپیکات متوجه شدم متاهلی و اون دوسته خودتی ،بنظرم به کارات فک کن

من متاهلم تاپیکم نمیخواد بخونی امضام نوشتم واقعا من تایپم مرد سن بالا نیست جدی میگم مگرنه خواستگار سن بالا خیلی شرایط مناسب داشتم پس چیزی میگم دلیلی نداره دروغ بگم همونجور که میگم ممکنه از فلان همکلاسی حسی هنوز داشته باشم اینم بخواهم بگم تو فضای مجازی تعارف ندارم. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من متاهلم تاپیکم نمیخواد بخونی امضام نوشتم واقعا من تایپم مرد سن بالا نیست جدی میگم مگرنه خواستگار س ...

باور نمیکنم ،تاپیکات کلا نشون میده اون دوست خودتی.

ببین من که برام مهم نیست ،نمیشناسمت

ولی خودت به کارت فک کن♥️

باور نمیکنم ،تاپیکات کلا نشون میده اون دوست خودتی.ببین من که برام مهم نیست ،نمیشناسمتولی خودت به کار ...

بیین تاپیک من میخونی زحمت بکش قبلترش هم بخون من دانشجو هستم فاصله سنی با این آدم شاید ۲۰ سال هم باشه ‼️ بعدش من اگه میخواستم مثلا چیزی بگم همونجوری که رک و راست گفتم نسبت به پارتنرم سابقم احساس دارم اینم میگفتم خودمم خوشم اومده واقعا تعارفی ندارم تو این مورد. 

ازش فاصله بگیره متاهل که تکلیفش معلومه اگه مجرده هم کلا کنسله

من که کاریش ندارم الان تازه از مخاطبانش حذفم کرده چون دیگه پروفایل نشون نمیده برام. 

فقط علت کنسلی میگی ؟ من اختلاف سنش میگم چیز بد دیگه ای نمیدونم. 

این مجرداس سن بالا خیلی کاربلدن یه جوری بازی روانی راه میندازن ادم از زندگی میوفته

آخرش مجرده یا نیست؟ 😬

من دقیقا همین تاپیک گفتم وایب اینا میده میری تو یه رابطه ای که تمام سلامت روح و روانت بهم میریزه آخرش خیانت هم میکنه 

این موهاش سفیده بهش میاد چهل داشته باشه

اولش خودم میگفتم ۳۵ الان میگم ۴۰ حتی ۴۵ هم میتونه حالا نظرت هم بده چه وایبی داره؟