اگه بچه میارین همون موقع که جونید بیارید نه موقعی داماد و نوه دارید چند وقت دیگه عروسم میارید
بخدا خیلی بده دختر بدبخت از ترس اینکه بره خونه مادرش بچه هاش با خواهر برادرش دعواشون نشع چون همسنن نتونه بره خونع مادرش بخدا خیلی بده با دخترت با هم بزایی دخترخالم امروز برام درد دل کرد چقد دلم براش سوخت گفت اصلا انگار مادر ندارم که بتونم رو کمک کردنش حساب کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یعنی اگه یکی مثل مادر من وقتی خواهرم حامله شده بود،اونم حامله شده بود ناخواسته بعد انقدر خواهرم بهش گفته بود چرا آوردی من چکار کنم پس...مادر بیچاره من رفت بچه چند ماهش رو سقط کرد..بعد الان خواهرم میگه بمن چه میخواستی سقط نکنی من کی گفتم سقط کنی..یعنی الان یکی اینجور باشه باید سقط کنه؟ حالا خدا خواسته..برای خیلیا پیش میاد.شاید برای شماهم اتفاق بیافتد👌🏻
اما سن بالا مناسب بچه دار شدن نیست چون با افزایش سن احتمال ابتلا به اختلالات تو جنین افزایش پیدا میکنه از جمله سندرم داوون
اون بچه طفلکی خیلییی گناه داره
اگه قبول ندارین میتونید سرچ کنید مقاله بخونید
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
هرکی بچه میاره باید مسئولیت بچش خودش قبول کنه نه اینکه بزاد به امید اینکه خانوادش کمکش کنن کلا کاری به بچه دار شدن تو سن بالا ندارم شاید برا بعضیا خوب باشه بتونن از پسش بربیان ولی اینکه بگی دیگه کسی بچه نیاره بخاطر بچه من خیلی خودخواهی