2777
2789
ببخشید به دنیا اومده بودن و فوت کردن یا تو شکمتون؟🥺

نه پسر که بریچ بود با پادنیا اومد چون سخت دنیا اومد فوت شده بود ولی دختر زنده بودفقط چند دقیقه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه پسر که بریچ بود با پادنیا اومد چون سخت دنیا اومد فوت شده بود ولی دختر زنده بودفقط چند دقیقه

چند ماهگی زایمان کردی

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

تا الان ک هرچی خودش خواسته داده منم راضیم ولی اینو واقعا دوست دارم دختر بده افسرده میشم با چهار تا م ...

اینو حق داری واقعا هرچی بزرگتر میشن بچه ترمیشن 

امروز باسه تا مرد توخونه من رفتم برلشون نون خریدم اوردم😐

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
اینو حق داری واقعا هرچی بزرگتر میشن بچه ترمیشن امروز باسه تا مرد توخونه من رفتم برلشون نون خریدم اور ...

الانشم همینه من جارو میزنم دو دقیقه بعد ۳ تایی میشینن اجیل خوردن میوه خوردن بلدم نیستن دستاشون تو بشقاب باشه باز پر خورده اشغال میشه 

میرن تکلیف بنویسن باید هی بگم زیر سفره ای بنداز خودکارت به فرش نخوره ،

غذا من باید ببرم سفره بندازم اماده شد صدا کنم بعد ۳ تاشون دیگه پیداشون نمیکنی باز جمع کنم برم بشورم 😁از اینکه زندگیم روتین داره خوشحالم ولی گاهی بشدت خسته میشم

الانشم همینه من جارو میزنم دو دقیقه بعد ۳ تایی میشینن اجیل خوردن میوه خوردن بلدم نیستن دستاشون تو بش ...

منم دقیقا شرایط شمارو دارم

همههههه چی رو باید هرروز برای بارهزارم گوشزد کنم

منم دقیقا شرایط شمارو دارمهمههههه چی رو باید هرروز برای بارهزارم گوشزد کنم

ایشالا عاقبتشون به خیر باشه 

با همه این غر هایی ک میزنم راضیم و دلم بهششون خیلی خوشه

انشاالله خدا بچه هاتون رو حفظ کنه و همیشه سالم و صالح و شاد باشن