ngin_hsdam مدیر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1501 عنوان به یک عدد از این نی نی ها نیاز دارم🥺🥲 عکسسسسس | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست وایی موهاشم خرگوشی ببندم🥺🥺🥺 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم دیروز | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1501 نه یکیش ۱۴سالشه یکیش ۱۱البته خودم ۳۰سالمه اتفاقا از بارداری دوقلو وحشت دارم چون پارسال یه بارداری نا ... اخی ایشاله خدا بهت دخمل بده لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 هشت روز بعد از به دنیا اومدنش پر کشید و رفت 🖤🥺خونش مشکل داشت😭 اخی عزیرم خودتو ناراحت نکن قسمت ماهم اینجوری بوده که بچه هامون فرشته های آسمونی بشن خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 اخی ایشاله خدا بهت دخمل بده 😘😘 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1501 هشت روز بعد از به دنیا اومدنش پر کشید و رفت 🖤🥺خونش مشکل داشت😭 خدا بهت یه دخمل بده ایشاله🥺 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 اخی عزیرم خودتو ناراحت نکن قسمت ماهم اینجوری بوده که بچه هامون فرشته های آسمونی بشن شماهم؟🥺😭😭😭😭 دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
ghazalkocholo عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3007 انشالله که اول سالم وبعد دختر باشه به سلامتی بغل بگیری ایشالا من همیشه به خدا میگفتم اگه دختر بهم میدی یهو ناغافل بده حالا نمیدونم حرفمو گوش داده یا خواسته بزنه پس سرم بگه بفرما هرچی من بخوامه😁
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 خدا بهت یه دخمل بده ایشاله🥺 انشاءالله 🤲🌹♥️دعای هرروزمه دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1501 من دوتا پسر دارم سومی خدا داده است تو خواب یکی از امواتم بهم گفت دختره باعث برکتته فعلا ک ۸ هفته هست ... حسم میگه دختر لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 لباس بچهها؟چرا؟ برای من دوقلو بودن تو۶ماه دنیا اومدن نموندن خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 3933 برای من دوقلو بودن تو۶ماه دنیا اومدن نموندن متأسفام 🥺🖤خدا به دلمون صبر بده دختر بودن یا پسر؟ دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
ghazalkocholo عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3007 حسم میگه دختر حتی اسمشم تو خواب به من گفتن عطیه است بیدارشدم معنی شو نگاه کردم دیدم نوشته بود هدیه داده شده از طرف خدا😍ایشالا ک سالم بعد دختره
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 ایشالا من همیشه به خدا میگفتم اگه دختر بهم میدی یهو ناغافل بده حالا نمیدونم حرفمو گوش داده یا خواسته ... خدا مهربونه😂 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 9693 متأسفام 🥺🖤خدا به دلمون صبر بده دختر بودن یا پسر؟ دختروپسر خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
ngin_hsdam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 1501 برای من دوقلو بودن تو۶ماه دنیا اومدن نموندن ببخشید به دنیا اومده بودن و فوت کردن یا تو شکمتون؟🥺 لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم
ghazalkocholo عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 3007 خدا مهربونه😂 تا الان ک هرچی خودش خواسته داده منم راضیم ولی اینو واقعا دوست دارم دختر بده افسرده میشم با چهار تا مرد تو خونه😢