2777
2789

مامانم چند روز پیش خواب دیده بود ک بزور یه کفش واسه من خریده بودن و منو مجبور کردن ک باید ابن کفشو بپوشم منم پوشیدمو چند قدم باهاش راه رفتم ولی اخرشم از پام دراوردم و گفتم اینا چش یه نفر دیگه دنبالشونه من اینارو نمیپوشم

تعبیرش چی میتونه باشه 🫠

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هزار بار تو خواب تو ماه های متوالی دیدم که میرم سرویس بهداشتی حرم امام رضا همش تو سرویس بهداشتی اماک ...

هتک حرمت امامان با اعمالتون .......

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
یعنی ربطی ب جداییم نداره ؟

می‌تونه داشته باشه 

همسر هم ی زمانی عزیزت بوده ....

بخصوص اونجای خوابت که اعتقاد داشتی باز پیوند میخوره پات.....

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

خواب دیدم که منو یکی از دوستام 

در حالی که داریم توی به سالن شبیه به بالکن برج میلاد پشت دوتا دوستای دیگمون راه میریم بهشون که میگم یکی دیگه از دوستامون اونجوری که استوری هاش و پستاش نشون میده اینجا تو این شهره (تو خواب نمی‌شناسیم دوستمونو) 

اون شهرم شبیه شهرهای خیالی مریخه 

ولی اون دوتا دوستام که جلومم به حرفام توجه نمیکنن و بدو بدو میرن برای اجراشون.

ولی بعدش استوری عذرخواهی میزارن برام 

Inshallah-🇦🇪🇲🇦🇺🇸
عزیز از دست میدی صدقه بده رفع بشه

سلام منم خواب دیدم یه بچه دیونه دنبالم می‌کنه از جلوی خونه خدا رد میشم و گریه میکنم بچه دیونه نمیزاره برم خونه خدا تا از خیابان رد شدم دیگه نمیاد  ووو چندبار این دوره تکرار میشه

مامانم چند روز پیش خواب دیده بود ک بزور یه کفش واسه من خریده بودن و منو مجبور کردن ک باید ابن کفشو ب ...

ازدواج می‌تونه باشه اگر مجردی 

که قشنگ خوابت واضحه دیگه 

اگر نه بازم خیر و برکت که تو خودت تو خواب پسش زدی چون صاحب اصلیش تو نیستی 

ازدواج می‌تونه باشه اگر مجردی که قشنگ خوابت واضحه دیگه اگر نه بازم خیر و برکت که تو خودت تو خواب پسش ...

مجردم 

واضح یعنی چطوری متوجه نمیشم 

پارسالم خواب دیدم که یه ملکه بهم سه تا انگشتر داد هنوز ک هنوزه منتظرم تعبیر بشه

انگشتر خوعه ده ور خواب 

خیر و برکت و رزقه ماله

ولی ی خواب نهایت تا سه ماه تونسه با تعبیر با 

بچسب وه خوایا نزدیک ترت خوهرم(با توجه به امضای)

خواب دیدم از یه جای تاریک وارد کوچه و خیابون پدربزرگم اینا شدم اینقدر مهتابی و نورانی بود و یه خواب ...

خوبه عزیزم دو تا 

رسیدن به حاجت دل و خوشحالی در دنیا 

می‌تونه رسیدن ارث هم باشه 

انگشتر خوعه ده ور خواب خیر و برکت و رزقه مالهولی ی خواب نهایت تا سه ماه تونسه با تعبیر با بچسب وه خو ...

😂😂😂 مرسی عزیزم پس د هیچ دَسِم بَنیم زیر سرم 

خواب دیدم که منو یکی از دوستام در حالی که داریم توی به سالن شبیه به بالکن برج میلاد پشت دوتا دوستای ...

تعبیر نداره ساخته مغزه