2777
2789
خب بگو ببینم شوهرت اگه برات پرویی کنه دقیقااا چیکارش میکنی ببین با جزییات بگو😂

یا خدا😂

خداروشکر شوهر ندارم 

خب منظورت از پررویی چیه؟ تا بگم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن نفهمید چون خواهرم جمع و جورش کرد ... ولی چون تا حالا دروغ نگفته بودم ناراحتم خیلی ...

اخی🥲🥲عیب نداره عزیزم

خودتو ناراحت نکن 

همین که پشیمونی خیلی ارزشمنده

یا خدا😂خداروشکر شوهر ندارم خب منظورت از پررویی چیه؟ تا بگم

عه شوهر نداری؟ 

خب با بچه هات چی اگه پرویی کنن چیکارشون میکنی؟😂 

مثلا بخاد زبونمممم لاااال مرد سالار بازی سرت در بیارهههه چیکارش میکنی😂

لوس ترین حرفی ک زدی چی بوده؟😂

اینو بگم ادم لوسی نیستم ولی اون لحظه نمی دونم چی شد که اینو گفتم یکی از دوستام گفت میشه کتابتو یه لحظه بدی به من فلان سوالو بنویسم گفتم عجقمم برو با همون عسل جونت که «دوست صمیمیم» ه باااش اقا برگشتم دیدم کلاس هوا رفت استادم یجوری منو نگاه می کرد به خدا اب شدم رفتم تو زمین حتی نحوه حرف زدنمم یادمه اهههه

عه شوهر نداری؟ خب با بچه هات چی اگه پرویی کنن چیکارشون میکنی؟😂 مثلا بخاد زبونمممم لاااال مرد سالار ...

نه مجردم 

معمولا سعی میکنم با لحن اروم متوجهشون کنم که کارشون اشتباهه 

با بچه ها اگه خشن رفتار کنی بدتر لجباز میشن

شوهر سالاری؟؟😂😂غلللط میکنه 

کلا دختر صلح پذیری هستم 

سعی میکنم با صحبت کردن منطقی قضیه رو حل کنم و در شرایط مختلف با رفتارم بهش بفهمونم که خبری از مرد سالاری نیست😂😂