2777
2789
اوکی والا بعضی جرعت ها هست نمیشه گفت خطرات جانی داره با رفیقام انجام میدیم بهتره من برم

دنیای پسرا خیلییی متفاوته با دنیای دخترا😂

خب حتما ک نباید جرئت باشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
اره خیلی دوست دارم چون این روحیه رو دارم که به بقیه کمک کنم و خوشحالشون کنم و نجاتشون بدم بهم حس خیل ...

امیدوارم همیشه توش موفق باشی پزشکی واقعا کار سختیه 

اره دیگه اونجا برف باریده الان داریم یخ میزنیم اون پایین مایینا چخبر هوا چطوره؟😂😂

تجربه؟ اوووه من یجاهایی رفتم با ی کسایی تو خوابگاه بودم که نگم برات😂😂😂 راستش خاطرات با مزه زیاد یادم نیست ولی تا دلت بخواد بدبختیاشو یادمههه😂😂😂 یکی گل میکشید یکی سیگار یکی روی اینیکی کراش داشت اصلا یوضعی بود همین که سالم در اومدیم جای شکرش باقیه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم همیشه توش موفق باشی پزشکی واقعا کار سختیه اره دیگه اونجا برف باریده الان داریم یخ میزنیم او ...

خیلی ممنونم ازت 

اره ولی اگه علاقه داشته باشی خیلی شیرینه 

مواظب باش قندیل نبندی😂خیلی هم پایین نیستماااا 

وسطای راهم دارم میرسم 

یا خداااا😂😂😂😑😂😂😂چه ترسناک واقعاااا جای شکر داره که سالم موندی 

در خوابگاه پسران چه میگذرد:........

خوابگاه دختران هم البته همینجوریه فقط از نوع دخترونش😂😂

اگه دوست داشته باشی چند تاش رو تعریف کنم 

خیلی ممنونم ازت اره ولی اگه علاقه داشته باشی خیلی شیرینه مواظب باش قندیل نبندی😂خیلی هم پایین نیستما ...

هعی خدا شماهارو نگه داره واسمون والا من که اسم بیمارستان میاد وحشت میکنم یبار عمم میخواست سزارین کنه پیشش بودم دیووونهههه شدممممممممم واااایییییی😭😭😂 

خدااانکنه نزدیکمممم بشی من قله های موفقیتو در نوردیدم ولی برعکس الان حساب کنی زیر زمینم😂😂😂😂 تو تا میتونی دور شووو😂😂😂 

از قدیم گفتن درو تخته باید باهم جور شن همینه من عااااشق اینم که یکی واسم حرف بزنههههه تعریففف کنننننننننن😁😁😂😂

هعی خدا شماهارو نگه داره واسمون والا من که اسم بیمارستان میاد وحشت میکنم یبار عمم میخواست سزارین کنه ...

ممنونم وااای😂😂😂تو قسمت زنان چجوری رفتییی 

😂🤦‍♀️

من اگه بیفتم روی دور تعریف دیگه هیچی🤦‍♀️🤦‍♀️

نمیدونم شاید چیزی که میخوام بگم خنده دار نباشه اما هر وقت یادم میفته خندم میگیره خودم😂

دو سال پیش توی خوابگاه بودیم شب بود همه دور هم 

یکی خوابیده بود یکی کتاب میخوند یکی اهنگ گذاشته بود.........

منم لم داده بودم روی تختم سرم توی گوشی بود 

یهو دیدم تختم رو میلرزه😐😐😐😐نگو زلزله اومدهههه 

وااای یهو کللللل ساختمون خوابگاه رفت رو هوا با صدای جیغغغ 

اصلا باورم نمیشد زلزله اومده😂برای اولین بار تجربش کردم حس جالبی بود 

خلاصه انقد ترسیده بودیم و عجله داشتیم فقط یه چادر رنگی برداشتیم و الفرااااار 

حالا وضعیت ما : تصور کن کلیییی دختر با انواع چادرهای رنگی و گلگلی😂😂😂جلوی در خوابگاه وایسادن و جیغ میزنن😂البته من اون موقع طبق معمول فقط داشتم میخندیدم 

واااای هیچوقت یادم نمیره اون صحنه رو😂😂😂اون لحظه همه ترسیده بودیم 

ولی الان ک بهش فکر میکنم که مردم با دیدن ما چه فکرایی کردن و چیا گفتن خندم میگیره😂

چون خیلی بیمارستان رو دوست داری😂

اوایل دانشگاه 

تشریح جسد داشتیم😬😬😬😬فک کن یه آدم مرده رو بزارن جلوت یه چاقو هم بدن دستت بگن تشریحش کن 

واااای بخداا اونجا همش با خودم میگفتم پامو از اینجا گذاشتم بیرون انصراف میدمممم 

ممنونم وااای😂😂😂تو قسمت زنان چجوری رفتییی 😂🤦‍♀️من اگه بیفتم روی دور تعریف دیگه هیچی🤦‍♀️🤦‍♀️نمی ...

دیگه با پارتی بازیو اینجور چیزاااا😁😁😁😁 البته اینم بگم فقط عمم اونجا بود 

وووووووااااااییییییییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببین اینو گفتی یاد خودمون افتادم سمت ما ۷ ریشتری اومد یادمه که یکشنبه بود و من دوشنبه امتحان ریاضی داشتم و اگه این امتحانم میوفتادم بابام باید میومد مدرسه و من کلا داشتم دعا میکردم که خدایا صبح   دوشنبه من عمرم ب دوشنبه نرسهههه 😂ببین شب بود بعد من خونه بودم و با مادرم دعوا کرده بودم بععد شام عدس پلو داشتیم که منم بدم میومد حواسم نبود و با پا رفتم تو بشقاب غذا که نامتنم فرصتو غنیمت شمرد و تا میتونست منو مورد عنایت قرار داد بعد منم ظرفمو برداشتم رفتم بشوووورم که یدفه تو اسمون یه نوری اومد دیدم بابام گفت زلزلهههه بزنیددددد بیروووونننن منم گفتم پس ظرف چییی😂😂😂 بعد یدفه برق رفت مام زدیم بیرررووونننننن همه بعد بابام به مامانم گفت هوا سرده بریم تو ماشین بعد بابام گفت سویچ خونس مامانمم گفت گوشیمو نیاوردم دوتایی نگاه کردن بمن گفتن ابوالفضل برو سویچو گوشیو بیار حالا برقم قطع بود 

من اون لحظه به عمق عشققو علاقه پدر مادر عزیزم واقف شدم واقعا 😂😂 بعد رقتم وسیله هارو اوردم و تا دو هفته تعطیل شدم و هنوز که هنوزه خداروشکر میکنم که اون امتحان ریاضی رو ندااادم 😂😂😂 وقتی بهش فک میکنما هنوزم یه حاللللییی میکنم ک انگار لا.تاری برنده شدم😂

دیگه با پارتی بازیو اینجور چیزاااا😁😁😁😁 البته اینم بگم فقط عمم اونجا بود وووووووااااااییییییییییی ...

صحیح😂👌🏻

واااای چ شانسییی😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی حس قدرت میده به آدم 

قشنگ معلومه چقد مامان بابات چقد دوست داشتن🤣🤣🤣🙈

صحیح😂👌🏻واااای چ شانسییی😂😂😂😂😂😂😂😂خیلی حس قدرت میده به آدم قشنگ معلومه چقد مامان بابات چقد د ...

اره منو از توی رودخونه پیدا کردن 😂😂 ولی دوسم دارن حداقل من ک دوسشون دارم با این حال😂😂

من سه چار ساله که تنها زندگی میکنم تو چی؟

ممنونم وااای😂😂😂تو قسمت زنان چجوری رفتییی 😂🤦‍♀️من اگه بیفتم روی دور تعریف دیگه هیچی🤦‍♀️🤦‍♀️نمی ...

یه سوال

وقت تشریح برخلاف بقیه خیلی ریلکس بودم انگار هیچی نشده آیا مشکلی دارم؟

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.