2777
2789
وای چه سخت نمیتونی انتقالی بگیری به شهر خودتون؟ شاید چون خودم تنها بودن رو دوست دارم بیشتر بهم خوش م ...

نه شهر خودم نمیخوام برم 

خب از اون لحاظ هییچکس اندازه من از تنهایی لذت نمیبره بحث اونش نیست بحث دله ادم حس کنه دلی تنهاس یجوری انگار که فراموش شدست سخت میشه میدونی اونم وقتی که مشکلات زندگی گردنته

نه شهر خودم نمیخوام برم خب از اون لحاظ هییچکس اندازه من از تنهایی لذت نمیبره بحث اونش نیست بحث دله ا ...

درسته درک میکنم چی میگی 

نیاز به همدم و هم حرف داری 

به مامانت بگو اگه شرایطش رو داری برات آستین بالا بزنه 

اگه دختره از شهری که توش کار میکنی باشه دیگه چه بهتر 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته درک میکنم چی میگی نیاز به همدم و هم حرف داری به مامانت بگو اگه شرایطش رو داری برات آستین بالا ...

زن بگیرممممم😂😂 

من نمیتونم اینکارو کنم🙂

میدونی یه مشکل بزرگ دارم که اصلا حل شدن نداره انگار 

و اینکه اصلا نمیخوام بخاطر تنهاییم یکیو بیارم تو زندگیم بیشتر دوست دارم اون طرف سمتم بیاد و بهم نیاز داشته باشه من بتونم حامیش باشم ن باری روی دوشش

زن بگیرممممم😂😂 من نمیتونم اینکارو کنم🙂میدونی یه مشکل بزرگ دارم که اصلا حل شدن نداره انگار و اینکه ...

هر مشکلی راه حلی داره 

خب پس میخوای چیکار کنی 

من واقعا راه حلی به ذهنم نمیرسه بجز انتقالی و زن گرفتن 😬😂🤦‍♀️

هر مشکلی راه حلی داره خب پس میخوای چیکار کنی من واقعا راه حلی به ذهنم نمیرسه بجز انتقالی و زن گرفتن ...

اخه مشکلم خیلی عمیقه میدونی 

ببین کسیو ندیدم تالا که حس کنم منو میفهمه یا مثلا از ته دل باهاش حس هم دلی کنم 

راستش تا این حسو نداشته باشم نمیتونم اونطوری که باید برای طرفم صدمو بزارم اینجوری خود خوری میکنم چون حس میکنم مشکل از منه 

بهرحال شاید همچین ادمی باشه ولی تو زندگی من نیومده... یمشکلیم که دارم اینه که تا با ینفر اشنا نشم‌نمیفهمم که واقعا اینطوری هست یا نه پس در نتیجه میگم کلا بیخیالش بشم بهتره😂نه خودمو بدبخت میکنم نه طرفمو چون مسئولیتش خیلی سخته و کسی حاظر نیست بیاد بخاطر من این مسئولیتو قبول کنه 

خودت چی قصد نداری ازدواج کنی؟ کی شیرینی عروسیتو میخوریم؟😂😂

اخه مشکلم خیلی عمیقه میدونی ببین کسیو ندیدم تالا که حس کنم منو میفهمه یا مثلا از ته دل باهاش حس هم د ...

اخی درک میکنم چی میگی 

امیدوارم به زودی با یه مورد عالی مواجه بشی که زندگیت رو از این رو به اون رو کنه🙏🏻

نه باباا😂🤦‍♀️فعلا میخوام تا وقتی که تخصص بگیرم به این چیزا فکر نکنم 

اخی درک میکنم چی میگی امیدوارم به زودی با یه مورد عالی مواجه بشی که زندگیت رو از این رو به اون رو کن ...

واااو مرسی حالا زیاد تو فکرش نیستم مگه اینکه ادمش بیاد مطمئن باشم بعد بهش فکر میکنم ببینم چییی میشه😂 

اها پس حالا حالاها هستی 😂😂 بسلامتی موفق باشی