2777
2789
عنوان

چرا هروز تعطیله پس کارمندا و معلما بابت چی مفت مفت حقوق میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6926 بازدید | 270 پست
ااتفاقا معلما واقعا مفت خورن .الان بچه های ابتدایی انداختن گردن مادرا و پدرا

اولا معلم‌ها اینکار رو نکردن اما اگه شما اینطور فکر‌میکنی نوش جونشون. پدر و مادر وظیفه اشه بچه اشو گردن‌بگیره.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما اصلا بعضی از معلما رو دیدید؟!! که حتی دو کلمه هم درس نمیدن سر کلاس میخوابند . اول برو اونا رو ب ...

منت نمیذارم این قدر عصبی نشین برین به اونایی که ۲ کلمه درس نمیدن تو رو شون بگین مفت خوری نت اینکه به همه قشر بگین مفت خور هستن 

من وظیفه ام رو درست انجام بدم کافی هست وقت اضافه ندارم ببینم کی درس میده کی نمژده ماشاالله تو مجازی که شما ها ما رو خوردین تو واقعیت هم برین اون معلم هایی که کم کاری می کنن رو بخورین 

خداروشکر کن واقعاروزی هزاران باراینکه بدون کار و با تعطیلی بتونی پول دربیاری خیلی هنرهنه فکر کنی تیک ...

اره خداروشاکرم همیشه انشاالله همراه نماز ظهرم دورکعت نمازشکر به جا میارم حتما

خیلی خوبه تو سرما نری سرکار به خونه زندگیت برسی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
وایییی ب حال اون بچه هایی ک زیر دست تو امثال تو دارن تحصیل میکنن

وای بحال اون معلمی که بچه هایی که امثال تو تربیت کردی رو آموزش میدن.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
همه زندگیتون همین جوره؟ مگه معلم‌میتونه بگه کی چیکار کنه😄 اونی که ازش گله داری سیستم آموزشی هست که ...

الان خوده معلما هم میگن میگن ما مفت خوریم شما داری چیو ثابت میکنی

الان دایی من زنشو مجبور کرد بره معلمی ،میگه هم خونه ای هم حقوق داری

یا فاطمه زهرا#
من حقیقتو گفتم گفتم یسری از معلما ، بعدم ۳ ماه تعطیلی عید تعطیل ، فورجه ها تعطیل اینا کم نیست؟ دیگه ...

نه شما اصلا نگفتید یکسری از معما...به هر حال من با خدا طرفم نه شما. کار معلم انسان سازیه و تو همه ی کشورا احترام خاصی براش قائلند ولی تپ کشور ما توسط بعضی اولیای کم سواد مفت خور خطاب میشند.

وظیفمونو انجام میدیم حقوقم حقمونه از شیر مادر حلال تر. کلی هم برکت داره خدا رو هزاران مرتبه شکر روزی و حقوق ما دست شماها نیست.

خوشبحالت پسرت من تو کُل ۱۲ سال مدرسه ۴_۵ معلم داشتم که آدم بودن ( چه از نظر درس دادن وچه از نظر اخلا ...

من خودمم بیشتر معلمام خوب بودن

بله دیگه همه مثل هم نیستن

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

🤣😢😢😢😢😢😢😢

😢😢😢🤪🤪🤪🤪

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
الان خوده معلما هم میگن میگن ما مفت خوریم شما داری چیو ثابت میکنیالان دایی من زنشو مجبور کرد بره معل ...

اون هنوز معلم نشده میره قشنگ مزه مفت خوردن رو میفهمه.

اون داییت هم هنوز فرق آموزش و یادگیری رو با اداره و ارباب رجوع نمیدونه.

والا برا ماهم سه ساعته رفته با بچه کوچیک باید بخاری پیدا کنیم

خونمون لوله گاز و هواکش واسه بخاری نداره😬

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک