2777
2789

ببخشیدا واقعا اما به نظر من روانشناسا اکثرشون روانین واقعا طرز فکرشون مضخرفه و چیزی رو به مردم میگن انجام بده که خودشون انجام نمیدن روانشناسه دم از با اخلاق بودن میزنه. بعد خوخوذمیخواد پاچه بگیره

حرفم اکثریته حدود 80 درصدشون

تو به درمان بچسب نه به اینکه خودش چجوریه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای منم میگفت یادش بخیر

گفت بابا اگه رفتی انسانی نرو روانشناسی اینا تو طول روز آنقدر باروانی ها سر و کار دارن خودشونم روانین 

من که رفتم تجربی ولی خب 😂

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

تو به درمان بچسب نه به اینکه خودش چجوریه

همیشه ادم از کسی تاثیر میگیره که خودش از حرفش تاثیربگیره اینطوری که هر سارقی میتونه دم از حلال و دراوردن پول به بچش بزنه وقتی خودش رعایت نمیکنه!

اینی که میگیو من نمی‌دونم ولی به شدت پولکی شدن یعنی هزینه هایی که میگیرن یا خداااا نمی‌دونم یعنی جای ...

ام نتیجه هم ببینه خوبه والا هیچ کار نمیکننن فقط حرف میزنن انگار نمیتونم خودمون حرفهای انگیزشی بخونیم

کلا روانشناس شدن کار هر کسی نیست دقیقا مثل وکیل شدن

یه سری شغلها باید از درون بجوشه و طرف شخصیت اثرگذار داشته باشه ، فن بیان قوی که میخکوب کنه ، دایره واژگان وسیع ، صدا و لحن دلنشین ، سواد و حوصله ی قوی ، قدرت خواندن ذهن و آدم شناسی

این که هر کی چهارتا کتاب بخونه یا دکترا حتی بگیره دلیل بر درمانگر بودن نمیشه ، باید تو وجودش باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
همیشه ادم از کسی تاثیر میگیره که خودش از حرفش تاثیربگیره اینطوری که هر سارقی میتونه دم از حلال و درا ...

بله اما شما برات کی مهمه؟ شما به حرف روانشناس گوش کن و تصور کن خودش به حرفاش عمل نمیکنه ک این ریختی شده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من پسزمو هزار مدل مشاور بردمبه این نتیجه رسیدم که بفکر جیب خودشوننزیاد به حرف من توجه نمی کنن

دقیقاااا حق تا ابد .ببین من تاحالا با 7 یا 8 تا روانشناس از نزذیک برخورد داشتم واقعا خودشون مشکل دارن

بله اما شما برات کی مهمه؟ شما به حرف روانشناس گوش کن و تصور کن خودش به حرفاش عمل نمیکنه ک این ریختی ...

واقعا سخته من خودم به شخصه خیلی برام طرف مهمه این حرفی که میگی درسته اما حس میکنم رو کسی جواب میده که براش مهم باطن حرفه نه باطن ادمی که حرفو میگه من برعکسم😂 ای کاش اینطوری بودم اتفاقا ادمایی اینطوری بیشتر پیشرفت میکنن

کلا روانشناس شدن کار هر کسی نیست دقیقا مثل وکیل شدنیه سری شغلها باید از درون بجوشه و طرف شخصیت اثرگذ ...

با شدت موافقم .و اینکه رک نباشن.بعضی روانشناسا رک حرفشون رو میگن حال ادمو بدتر میکنن

اره ولی همشون اینطور نیستن 

من مادر یکی از دوستام روانشناس بود ی مشکل هاد برام پیش اومده بود اینقد کمکم کرد هر روز باهام حرف میزد که نگو بدون اینکه پولی بخواد بگیره الهی هرچی از خدا میخواد بهش بده

روزای خوب توی راه😎✌🏻