2777
2789
اره من اینجوری ترجیح میدم😂😂اصلااا علاقه ای به هیجان های اینجوری ندارم راستش بدترین فیلمی ک نگاه کر ...

بدترین فیلم 

به قبرت تف میکنم 

بدترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم ۳ قسمت بود‌ ولی از بس دیوونم با اینکه بدم‌میومد سه تاشو دیدم 🫠😂 کرم درونم بود میدونی چی میگم؟😂 

بزرگ ترین ارزوت چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای همین چهارشنبه بودددداز پله های یه مغازه خیلیی باکلاس داشتم میرفتم پایینفروشنده هاش همه جوون ...

وااااای😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈

بعدش چیکار کردیییی 

تو هم بپرس ازم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

ح

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

بدترین فیلم به قبرت تف میکنم بدترین فیلمی بود که تو عمرم دیدم ۳ قسمت بود‌ ولی از بس دیوونم با اینکه ...

وای خب مجبور بودی مگه😑😑😂

اینه که یه روزی انقد موفق بشم که مامان بابام از ته قلبشون بخندن و بهم افتخار کنن 

خیلی خودم دوستش دارم😍 فر مخفف اسم مامانهحقیقت؟اگر رنگ بودی؟

خیلی قشنگه😍 عزیزممم 

اره حقیقت 

احتمالا سفید یا آبی آسمونی بودم 

وااااای😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈بعدش چیکار کردیییی تو هم بپرس ازم

سریع پاشدم خودمو تکوندم

گفتم فلان چیزو دارین گفتن اره

منم فرارر کردممممم 

با سرعت از پله ها رفتم بالا

کل شهر رو زیر و رو کردم اون چیزی که میخواستم رو نداشتن فقط همون مغازه داشت

دوباره برگشتم

تا از پله ها اومدم پایین همه شون زدن زیره خنده

کلی خندیدیم

مرده میگفت فروشنده هامون خیلی خودشونو کنترل کردن که نخندن😂

میگفت گفتیم اگه میخواست چیزی بخره هم رفت دیگه نمیاد

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
شرم اورترین کار زندگیت چی بوده؟

والا سوتی خیلی زیاد میدم همشممم طولانی هست 

باید یه تاپیک بزنم براش😂😂😂

وای خب مجبور بودی مگه😑😑😂اینه که یه روزی انقد موفق بشم که مامان بابام از ته قلبشون بخندن و بهم افت ...

خب میگم اون کرم درووونمه اگه بدونی چه کارایی کردم تالااا😂😂 کودک درونم خیلی فعاله حیف که خیلی وقته تنهام و حس میکنم درونم مرده... بگذریم 

امیدوارم بهش برسی ارزوی خوبیه من پدر مادرمو به این ارزو رسوندم😎😂 دانش اموزی؟

وااااای😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙈🙈بعدش چیکار کردیییی تو هم بپرس ازم

چه کاری انجام دادی که بعدش حس گناه کردی 

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
سریع پاشدم خودمو تکوندمگفتم فلان چیزو دارین گفتن ارهمنم فرارر کردممممم با سرعت از پله ها رفتم بالاکل ...

وااای😂😂😂😂😂خدااااا 

من بودم بیشتر اونا میخندیدم😂😂😂