2777
2789
عنوان

ینی پشت سر من داشتن حرف میزدن آیا

121 بازدید | 2 پست

امروز میخاستم برم پیش مساور مردسه،گفت نه وقت ندارم،سهشنبه بیا گفتم باشه....

ولی بعدش رفتم طیقه پایین دیدم مشاور داره با ناظم حرف میزنه که خب چیز طبیعیه...رفتم دستشویی،یکم دور زدم تو حیاط،با دوستام حرف زدم،وقتی برگشتم هنوزم داشتن حرف میزدن..

من کار داشتم تو دفتری که داشتن باهم حرف میزدن،اما تا درو زدم اثن پراکنده شدن،حرفشونو کاملا قطع کردن...

ازونورم مشکاور خیلی چیزا از زندگیم میدونه..و ینفر قبلا هشدار داده بود که به مشاور اعتماد نکن،من یه چیزایی شنیدم که تو نشنیدی،من میدونم درموردت حرف میزنن

ینی داشتن پشت سرم حرف میزدن؟؟؟

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
نه.‌‌‌..در هر موردی حرف بزنی از زندگی شخصی تا مشکلات مدرسه مسلما نمیشه جلو دانش اموز بیان بشه....کار ...

آره اما همیشه وقتی کیرفتم تو حرفشونو قطع نمیکردن،ادامه میدادن،اروم حرف میزدن اما خب ادامه میدادن...یجوری بدشون اومد من رفتم تو

اما آره حرفتون منطقیه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.