2777
2789
عنوان

چرا سال آخر باید بیان ناخن های دانش آموزا رو نگاه کنند😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست
نه اصلا فقط ناخن بلند بوده کوتاه نکرده 😂😂همین

کلا دبیرستانیا ناخن کاشت دارن تو مدرسه؟؟؟؟؟؟؟؟زمان ما نبود الان میگن هست

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

من ناخن یکی فقططططط یکی از انگشتام بلند بود و لاک خورده 

از ۱۰ انگشت فقط یکییییییی 

وقتی ناظم منو دید چشاش گرد شد و دهنش مثل شیری که میخواد غرش کنه باز شد ، شروع کرد به آژیر کشیدن ، سریع دویید  رفت لاک پاک کن آورد 😑😂 ولی شاخ های مدرسه با لباسی که یه ذره پایین تر از ب.اس.ن بود میومدن کار نداشت 🏌🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه آخه بیرون نمیریم که تو حیاط مدرسه که زنگ خورد سریع بریم بیرون ولی میگن نه باید تو کلاس باشید 😂😂 ...

خب شما از اون موقعیت سواستفاده نمیکنی ولی خیلی از بچه ها شیطونی میکنند

من ناخن یکی فقططططط یکی از انگشتام بلند بود و لاک خورده از ۱۰ انگشت فقط یکییییییی وقتی ناظم منو دید ...

واای اره ماهم بخدا دقیقا به اونایی که کلی میکاپ میکنند گیر نمی‌ده مانتو کوتاه فقط به ما البته میدوونه به اونا بگه پاره اش میکنن😂😂

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

نه 😐😐😐والا مدرسه ما نیست شاید چند نفر

اینجا شنیدم همه کاشت و ژل لب و اینا....من سالهاست دیپلم گرفتم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چه ربطی داره ؟؟؟اصلا لاک بزنند مگه چی میشه الان مثلا چه اتفاقی میفته قوانین چی بابا اینا از خودشون د ...

الان مشکل شما   و دغدغه ات   امسال کنکور

یا  لاک و ناخن و....

یک  کم  بزرگ بشید     خوبه