من دوازدهم هستم 😂😂😐چه مسخره فک کن کنکوری هستی بعد بیان نگاه کنند کی ناخن هایش بلند اسم بنویسند🫠🫠امروز اومدن بخدا یه دفعه ای در باز کردن انگار میخوان مچ مارو بگیرند 🫤🤣اسم منم نوشتند بعد گفتند باز میایم یک دفعه ای نگاه میکنیم وای به حالتون کوتاه نکرده باشید 😂//یا مثلاً عین بچه ها کلاس اولی تا زنگ نخورده نمیتونیم بریم یعنی یک دقیقه هم مونده باشه ببینند حالتو میگیرند آخه لامصب یک دقیقه واقعا چیه 🫠🫠😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
چون اغلب ظرفیت ندارن اول ناخن بلند که اکثرا هم نظافت نمیکننبعد لاک .بعد کاشت و....مدرسه رو با ...
چه ربطی داره ؟؟؟اصلا لاک بزنند مگه چی میشه الان مثلا چه اتفاقی میفته قوانین چی بابا اینا از خودشون در آوردند که فقط این دانش آموز های بدبخت حالشون گرفته بشه وگرنه اصلا منطقی نیست دانش آموز ۱۸ سال بیاند بگن چرا لاک زدی چرا ناخن هات بلند