2777
2789
عنوان

چرا سال آخر باید بیان ناخن های دانش آموزا رو نگاه کنند😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 36 پست
شپش رو که بزرگسال هم میتونه داشته باشه به نظرم این مورد اشکالی نداره ولی ناخون رو منم دبیرستانی بودم ...

نه بابا آخه دانش آموز ۱۸سال دیگ چه چنگی میخواد بزنه بدبخت تو فکر کنکور 😂😂😐کلا اینا توهم زیاد میزنن

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناخناتون کاشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

چون اغلب ظرفیت  ندارن 

اول ناخن بلند   که اکثرا هم نظافت نمیکنن

بعد لاک   .بعد کاشت و....

مدرسه رو  با مجلس عروسی  اشتباه میگیرن

همه دنیا هم  این قوانین تو مدارس هست

چون اغلب ظرفیت ندارن اول ناخن بلند که اکثرا هم نظافت نمیکننبعد لاک .بعد کاشت و....مدرسه رو با ...

چه ربطی داره ؟؟؟اصلا لاک بزنند مگه چی میشه الان مثلا چه اتفاقی میفته قوانین چی بابا اینا از خودشون در آوردند که فقط این دانش آموز های بدبخت حالشون گرفته بشه وگرنه اصلا منطقی نیست دانش آموز ۱۸ سال بیاند بگن چرا لاک زدی چرا ناخن هات بلند 

چون تو اون یک دقه که میگی هر اتفاقی بیفته مدیر مسئولیت داره بعد اون یک دقه مسئولیت همه چیز با خودته

قرار نیست که بریم بیرون بابا خب تو حیاط مدرسه هم نمیزارند 😂😐😐فقط تو کلاس