2777
2789

خودم بدترین یلدام پارسال بود 

چند روز بود که بچم به دنیا اومده بود و بستری بود 

ده روز بستری بود 

شب یلدا هم خیلی خیلی بد گذشت

پارسال

پسرم سرماخورد انقدر تب وحشتناکی کرد ده روز بستری بود بیمارستان .پنومونی حاد .فقط جیغ و گریه و حال بد

خبلی یلدای دلگیر و بدی بود

از همون عصر یلدا همه ی پرستارا تک تک رفتن 

تو بخش جز یه پرستار کسی نبود

بهش گفتم تو چرا موندی

گفت من تازه مادرم فوت کرده حوصاه ی هیچ کسو ندارم

تماس تصویری گرفتم دلم باز بشه بدتر گریه مون گرفت

خدارو شکر که گذشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال

... نه بابا دارم نه یلدا   

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم پارسال ،به دلایلی 😢

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عااااشق شب یلدام ولی هیچوقت خوش نمیگذره

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

چرا دنبال بدی ها گذسته رو شخم بزنیم 

خودت بگو بهتررین یلدات کدوم بود

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یلدای ما مث روزای دیگس کار خاصی نمیکنیم😐

ما هم.. مخوصا تو این چند سال دریغ از دورهمی و سفره چیدن و.. از باقی روزا بدتره چون تنها تذم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

نمدونم چرا هرسال نزدیک یلدا تو خونمون جنگ میشه همه مون دلخور و قهر😶

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)